888 Φωταγωγήθηκε στα Τρίκαλα το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ελλάδα | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Φωταγωγήθηκε στα Τρίκαλα το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ελλάδα

Φωταγωγήθηκε στα Τρίκαλα το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ελλάδα

Τα Τρίκαλα φωταγώγησαν χθες το βράδυ το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους με τη ρίψη δεκάδων βεγγαλικών, μουσική και χρώμα Χριστουγέννων.

Το υψηλότερο φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ελλάδα, μια σεκόγια 33 μέτρων που στέκει στο κέντρο της πόλης, στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, εισάγει τον δήμο, την πόλη, τους επισκέπτες, τους Τρικαλινούς, στη γιορτή της αγάπης, τα Χριστούγεννα.

Φωταγωγήθηκε στα Τρίκαλα το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ελλάδα

Ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου έδωσε το σύνθημα για να απλωθεί το πνεύμα των Χριστουγέννων σε όλη την πόλη, με μια γιορτή για όλους τους Τρικαλινούς και τις Τρικαλινές, για τους επισκέπτες, για μικρούς και μεγάλους μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Φωταγωγήθηκε στα Τρίκαλα το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ελλάδα

Τα Χριστούγεννα στα Τρίκαλα είναι μια ξεχωριστή γιορτή, καθώς εκτός από τα πατροπαράδοτα έθιμα, που έχουν μείνει αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου, ο Μύλος των Ξωτικών φωτίζει και χαμογελά σε μικρούς και μεγάλους.

Με κεντρικό θέμα τα «Χριστούγεννα του Κόσμου» και δωρεάν είσοδο ο 8ος Μύλος των Ξωτικών φιλοξενεί τους επισκέπτες με το χαμόγελο και τις δωρεάν εκδηλώσεις μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019.

Φωταγωγήθηκε στα Τρίκαλα το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην ΕλλάδαΦωταγωγήθηκε στα Τρίκαλα το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην ΕλλάδαΦωταγωγήθηκε στα Τρίκαλα το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην ΕλλάδαΦωταγωγήθηκε στα Τρίκαλα το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην ΕλλάδαΦωταγωγήθηκε στα Τρίκαλα το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην ΕλλάδαΦωταγωγήθηκε στα Τρίκαλα το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην ΕλλάδαΦωταγωγήθηκε στα Τρίκαλα το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην ΕλλάδαΦωταγωγήθηκε στα Τρίκαλα το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην ΕλλάδαΦωταγωγήθηκε στα Τρίκαλα το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ελλάδα

newsbeast.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Δείτε επίσης

Σεισμός Αθήνα: Εκκενώνονται όλα τα δημόσια κτήρια και τα εμπορικά κέντρα

Εντολή εκκένωσης δόθηκε για όλα τα δημόσια κτήρια της Αττικής, λόγω του ισχυρού σεισμού που σημειώθηκε …