888 Φωτιά ξέσπασε κοντά σε ξενοδοχείο στο Φαληράκι στη Ρόδο | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Φωτιά ξέσπασε κοντά σε ξενοδοχείο στο Φαληράκι στη Ρόδο

Φωτιά ξέσπασε κοντά σε ξενοδοχείο στο Φαληράκι στη Ρόδο

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε κεντρικό σημείο του νησιού και συγκεκριμένα στην περιοχή του Φαληρακίου.

H πυρκαγιά μετά από περίπου μία ώρα τέθηκε υπό έλεγχο χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κίνδυνος για τους τουρίστες και τις ξενοδοχειακές μονάδες της περιοχής.

Στο σημείο πάντως παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις για τον φόβο των αναζωπυρώσεων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που συγκέντρωσε η «Ροδιακή» η φωτιά ξέσπασε σε έκταση  απέναντι από μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής.

Η κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων της Ρόδου ήταν άμεση, καθώς στο σημείο έχουν σπεύσει αρκετά οχήματα και άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου που επιχειρούν για την κατάσβεσή της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για την ασφάλεια των τουριστών που διαμένουν στα γύρω ξενοδοχεία, ενώ σε ύψιστη ετοιμότητα βρίσκεται και το προσωπικό των τουριστικών μονάδων, αρκετοί από τους οποίους βοηθούν ήδη στην κατάσβεση της φωτιάς.

Φωτιά ξέσπασε κοντά σε ξενοδοχείο στο Φαληράκι στη ΡόδοΦωτιά ξέσπασε κοντά σε ξενοδοχείο στο Φαληράκι στη ΡόδοΦωτιά ξέσπασε κοντά σε ξενοδοχείο στο Φαληράκι στη ΡόδοΦωτιά ξέσπασε κοντά σε ξενοδοχείο στο Φαληράκι στη ΡόδοΦωτιά ξέσπασε κοντά σε ξενοδοχείο στο Φαληράκι στη ΡόδοΦωτιά ξέσπασε κοντά σε ξενοδοχείο στο Φαληράκι στη ΡόδοΦωτιά ξέσπασε κοντά σε ξενοδοχείο στο Φαληράκι στη Ρόδο

newsbeast.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Δείτε επίσης

Η Αλβανία υπακούει στην Τουρκία: Σχέδιο να περικυκλωθεί η Ελλάδα

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Η Αλβανία …