888 Φωτισμός: Αυτές Είναι οι πιο Δυνατές Τάσεις του 2018! | Kontasas
Αρχική / TIPS / Φωτισμός: Αυτές Είναι οι πιο Δυνατές Τάσεις του 2018!

Φωτισμός: Αυτές Είναι οι πιο Δυνατές Τάσεις του 2018!

Πριν μερικά χρόνια υπήρχε εμμονή με τους σπούτνικ πολυελαίους. Έπειτα μπήκαν στο επίκεντρο οι Γάλλοι σχεδιαστές φωτισμού. Φυσικά δεν ξεχνάμε τα μπρούτζινα φώτα που συνόδευσαν αρκετές από τις διακοσμήσεις εσωτερικών χώρων τα τελευταία χρόνια. Οι τάσεις στον φωτισμό έρχονται και φεύγουν, αλλά πάντα επιστρέφουν!

Μπορεί να μην έχουν όλοι την οικονομική δυνατότητα έτσι ώστε να επενδύσουν στον καλύτερο δυνατό φωτιστικό εξοπλισμό και συχνά να συμβιβάζονται με μία πιο οικονομική λύση. Ωστόσο, τα έξοδα φωτισμού είναι πάντα μία επένδυση που διατηρεί την αξία της στο πέρασμα των χρόνων. Είτε ψάχνετε την ελίτ του φωτισμού, είτε θέλετε απλώς να ανανεώσετε τον εξοπλισμό και την διακόσμησή σας, σας έχουμε τις λύσεις.

Λευκοί τρούλοι Αυτοί οι μίνιμαλ λευκοί τρούλοι είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις που κινούνται αυτή τη στιγμή στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Είναι απλοί, ταιριάζουν σε όλους τους μοντέρνους χώρους και χαρίζουν κομψότητα. Το καλύτερο; Δεν μπορούμε να πούμε όχι στην τιμή τους.

Φωτισμός: Αυτές Είναι οι πιο Δυνατές Τάσεις του 2018!

Αυτοί οι μίνιμαλ λευκοί τρούλοι είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις.

Κυλινδρικά κρεμαστά φωτιστικά  Ξεχάστε τα φωτιστικά σε σφαιρικό σχήμα. Το 2018 δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στους κυλίνδρους. Οι κύλινδροι αυτοί χρησιμοποιούνται συνήθως 2-3 μαζί και μπορούν να τοποθετηθούν σε διάφορα μέρη του σπιτιού, από το τραπέζι της κουζίνας σας μέχρι και πάνω από το κομοδίνο σας.

Φωτισμός: Αυτές Είναι οι πιο Δυνατές Τάσεις του 2018!

Το 2018 δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στους κυλίνδρους.

Χάρτινοι φανοί Εδώ το σφαιρικό σχήμα επιστρέφει, αλλά με μια άλλη οπτική. Οι χάρτινοι φανοί έκαναν θραύση στη δεκαετία του 90 και επιτέλους επέστρεψαν! Είναι πιθανόν η οικονομικότερη επιλογή και είναι σίγουρο πως θα αποτελέσουν μια ανάλαφρη παρέμβαση σε οποιονδήποτε εσωτερικό χώρο.

Φωτισμός: Αυτές Είναι οι πιο Δυνατές Τάσεις του 2018!

Οι χάρτινοι φανοί έκαναν θραύση στη δεκαετία του 90 και επιτέλους επέστρεψαν!

Αλαβάστρινα καπέλα Ο αλάβαστρος παράγει το πιο όμορφο και απαλό φως. Αυτός είναι και ο λόγος που βλέπουμε τους διακοσμητές να τον προτιμούν όλο και περισσότερο. Για ασύγκριτη κομψότητα και διακριτική πολυτέλεια επιδιώξτε φωτιστικά με αλαβάστρινα καπέλα και κάντε τον χώρο σας να ξεχωρίσει.

Φωτισμός: Αυτές Είναι οι πιο Δυνατές Τάσεις του 2018!

Ο αλάβαστρος παράγει το πιο όμορφο και απαλό φως.

Γύψινα κρεμαστά φωτιστικά Τα λευκά, γύψινα , κρεμαστά φωτιστικά είναι σε ιδιαίτερα μεγάλη ζήτηση τον τελευταίο καιρό και όχι άδικα. Ίσως να μην είναι η πιο οικονομική επιλογή, αλλά οι διακοσμητές φαίνονται ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι. Αυτήν την τάση νομίζουμε ότι θα την δούμε πολύ μέσα στο επόμενο διάστημα!

Φωτισμός: Αυτές Είναι οι πιο Δυνατές Τάσεις του 2018!

Τα λευκά, γύψινα , κρεμαστά φωτιστικά είναι σε ιδιαίτερα μεγάλη ζήτηση.

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Τα πιο Εύκολα και Ζουμερά Μπιφτέκια Γεμιστά με Τυρί

Σήμερα φτιάχνουμε μια εναλλακτική συνταγή για τα μπιφτέκια και την απολαμβάνουν μικροί και μεγάλοι. Γεμιστά …