888 Φωτογραφίες από το σημείο όπου δύο Γερμανοί κατέβασαν την ελληνική σημαία | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Φωτογραφίες από το σημείο όπου δύο Γερμανοί κατέβασαν την ελληνική σημαία

Φωτογραφίες από το σημείο όπου δύο Γερμανοί κατέβασαν την ελληνική σημαία

Πριν λίγες μέρες Χανιώτες ανακάλυψαν ότι η ελληνική σημαία που δέσποζε σε ένα ύψωμα στην περιοχή του Σταυρού είχε κατέβει και είχε αντικατασταθεί από μία γερμανική. Μάλιστα η ελληνική σημαία βρέθηκε κρυμμένη κάτω από βράχια!

Χθες οι δύο Γερμανοί που προχώρησαν σε αυτή την κίνηση πέρασαν το κατώφλι του Εισαγγελέα, με την διαδικασία του αυτοφώρου, ο οποίος τους απήγγειλε την κατηγορία της προσβολής δημοσίων συμβόλων κατά συναυτουργία και έπειτα παραμέφθηκαν στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Το δικαστήριο τους επέβαλε την ποινή δέκα μηνών με τριετή αναστολή, ενώ στην απολογία τους είχαν αναφέρει ότι στη Γερμανία συνηθίζεται όταν κάνουν ορειβασία και πατάνε μία κορυφή να τοποθετούν τη σημαία τους. Σήμερα οι δύο άνδρες αναμένεται να επιστρέψουν στη χώρα τους, όπου θα αντιμετωπίσουν και επιπτώσεις από την καταδίκη τους από το Ελληνικό δικαστήριο.

Δείτε τις φωτογραφίες από το defenceline.gr

Φωτογραφίες από το σημείο όπου δύο Γερμανοί κατέβασαν την ελληνική σημαίαΦωτογραφίες από το σημείο όπου δύο Γερμανοί κατέβασαν την ελληνική σημαίαΦωτογραφίες από το σημείο όπου δύο Γερμανοί κατέβασαν την ελληνική σημαία

newsbeast.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Δείτε επίσης

Ανεστάλη η απεργία των μέσων μεταφοράς για την Πέμπτη

Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο, Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, τα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, ηλεκτρικός και τραμ) …