«Φύγετε, εδώ είναι Έλληνες. Τα ΜΑΤ επιτίθενται στα σπίτια μας»! Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ από μία Ελλάδα που άλλαξε

Οι «φυλακισμένοι» βγήκαν βόλτα, οι ρουφιάνοι «παραμονεύουν»…

 

Γέμισαν από κόσμο τα πάρκα, οι πλατείες και οι πεζόδρομοι στην Θεσσαλονίκη αλλά και σε άλλες πόλεις σήμερα.

Ήλιος και κυρίως γιορτινή διάθεση χωρίς όμως τα γλέντια των περασμένων ετών.

Παρά το γεγονός ότι η αγορά της Θεσσαλονίκης, κινήθηκε και σήμερα υποτονικά – με εξαίρεση βεβαίως τα καταστήματα με τρόφιμα – πλήθος κόσμου κατέβηκε στο κέντρο της πόλης για να κάνει τη βόλτα του και να περάσει μερικές ανέμελες στιγμές, λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος.

 

Οι «φυλακισμένοι» βγήκαν για βόλτα και μετά θα πρέπει να πάνε σπίτια, καθώς από τι 22.00 μέχρι τις 05.00 δεν θα κουνιέται φύλλο, όπως είπε ο Χρυσοχοΐδης.

Θα περιοριστούν στα μπαλκόνια τους, περιμένοντας τις εκπλήξεις που τους έχουν υποσχεθεί οι δήμαρχοι των πόλεων με πρώτο τον Μπακογιάννη των Αθηνών.

Την ίδια ώρα οι ρουφιάνοι παραμονεύουν ανάμεσα στους «φυλακισμένους»: Οι… νομοταγείς φυλακισμένοι, αυτοί που όχι απλά υπακούν αλλά είναι έτοιμοι να καταδώσουν τον διπλανό τους είτε από φόβο είτε από κόμπλεξ, αν μας επιτρέπετε την λέξη.

Η Αστυνομία θα παρέμβει, δίνοντας το δικαίωμα σε πολλούς την χαρακτηρίζουν «όργανο τυραννικού καθεστώτος».

Δείτε συγκλονιστικές εικόνες από τον Ασπρόπυργο (νωρίτερα σας μεταδώσαμε σχετική είδηση, ΕΔΩ), όπου αστυνομικοί δέρνουν ανήλικους που αντιδρούν στα μέτρα περιορισμού, με μία γυναίκα να «φωνάζει»:

«Φύγετε να πάτε στους λαθρομετανάστες. Εδώ είναι Έλληνες. Επιτίθεστε στους κατοίκους. Ντροπή σας. Τα ΜΑΤ επιτίθενται στα σπίτια μας!!!»

 

Εδώ οι «φυλακισμένοι» παίζουν μουσική από τα μπαλκόνια τους και μετά η Αστυνομία επεμβαίνει και διαλύει την συναυλία.

Η Ελλάδα άλλαξε αλλά το τέλος θα είναι αλλιώς!

Καλή Χρονιά!

πηγη

realhosting
loading...

Απάντηση