Φώφη Γεννηματά: Ο γαλάζιος ΣΥΡΙΖΑ ξεπροβάλλει

Διμέτωπη επίθεση σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής η Φώφη Γεννηματά καταλογίζοντάς τους ανευθυνότητα. Μίλησε για αυταρχισμό του πρωθυπουργού που ενδυναμώνει και συντηρεί την ανασφάλεια και τον θυμό και χαρακτήρισε προκλητικές όσο και ανεύθυνες τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα για το ρίσκο από τις πορείες.

«Δεν θα παρακολουθήσουμε τον διαγωνισμό ανευθυνότητας μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν ενδιαφέρει κανέναν αυτός ο συμψηφισμός λαθών που επιχειρείται. Κάθε μέρα που περνάει κύριοι, όλο και πιο ίδιοι φαίνεστε. Ένας γαλάζιος ΣΥΡΙΖΑ ξεπροβάλει. Τα δοξαστικά με το αζημίωτο από πολλά ΜΜΕ θα τελειώσουν γρήγορα και θα μείνει η πραγματικότητα», είπε και επανέφερε την πρόταση του κόμματός της για προ ημερησίας συζήτηση αποκλειστικά για τις εξελίξεις στην πανδημία.

Αναφερόμενη στο συζητούμενο νομοσχέδιο η Φώφη Γεννηματά κάλεσε την κυβέρνηση να το αποσύρει και να ψηφίσει την πρόταση νόμου του ΚΙΝΑΛ για υπηρεσία υπό τις πρυτανικές αρχές, καθώς -όπως είπε- υπάρχει προοδευτική λύση για τη φύλαξη των ελληνικών δημόσιων πανεπιστημίων.

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση