ΕνημέρωσηΠολιτική

Κώστας Μπακογιάννης: Η Ομόνοια μεταμορφώνεται σε χειμερινή «χώρα των θαυμάτων»

Μία ξεχωριστή μέρα ήταν η σημερινή για την πλατεία Ομονοίας καθώς φέτος μετατρέπεται σε χειμερινή «χώρα των θαυμάτων» φιλοξενώντας το Omonoia Christmas Market. Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής (18/12) στην ιστορική πλατεία, η οποία ξαναμπαίνει δυναμικά στον Χριστουγεννιάτικο χάρτη της Αθήνας.

Έως την 1η Ιανουαρίου, το πνεύμα των Χριστουγέννων θα φωτίζει και τη ανανεωμένη πλατεία Ομονοίας. Η πλατεία μεταμορφώνεται σε μία χειμερινή «χώρα των θαυμάτων», φιλοξενώντας την ολοκαίνουργια συναρπαστική γιορτή, το Omonoia Christmas Market.

Ο νέος εμπορικός και ψυχαγωγικός θεσμός της πρωτεύουσας γεμίζει με λάμψη και περισσότερη ζωντάνια το κέντρο της πόλης προσφέροντας λαχταριστές λιχουδιές, επιλεγμένα δώρα, μουσικές και άφθονο κέφι σε μικρούς και μεγάλους μέσα από μια σειρά ξεχωριστών εκδηλώσεων.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock