ΕνημέρωσηΠολιτική

Φώφη Γεννηματά – Oι άνθρωποι του ΚΙΝΑΛ στο CNN Greece: Έσβησε ένα εμβληματικό χαμόγελο της πολιτικής

Οδύνη και συντριβή επικρατεί στο ΚΙΝΑΛ μετά το θάνατο της προέδρου του κόμματος Φώφης Γεννηματά η οποία έφυγε σήμερα 25 Οκτωβρίου από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Οι άνθρωποι που την πλαισίωναν στα γραφεία του κόμματος και την στήριζαν σε όλες τις πολιτικές της δραστηριότητες, μιλούν στο CNN Greece με εμφανή συγκίνηση για την απώλειά της. Την περιγράφουν ως έναν άνθρωπο δικό τους, τον οποίο έχασαν, αλλά δεν θα ξεχάσουν ποτέ το χαμόγελό της και την αξιοπρεπή στάση με την οποία έδωσε την άνιση αυτή μάχη αλλά και το παράδειγμα δύναμης που έγινε για όλες τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν την ίδια ασθένεια.

«Η Πρόεδρος μας, η Φώφη Γεννηματά δεν ειναι πλέον μαζί μας. Αγέρωχη, αξιοπρεπής και μαχήτρια εως το τέλος. Αποτέλεσε πηγή δύναμης για όλες και όλους. Ειδικά για οσες γυναίκες δίνουν τη μάχη τους με τον καρκίνο», αναφέρει η Ζέφη Δημαδάμα, αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock