Χάρης Βαρθακούρης: Δεν θα πουλήσω την ψυχή μου για να πετύχω – Είχα συζητήσει για άλλη εκπομπή

Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής “Eυτυχείτε”, με αφορμή την ψυχαγωγική εκπομπή που παρουσιάζουν κάθε Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΪ.

Για την εκπομπή που παρουσιάζουν μαζί, και όχι μόνο, μίλησαν στην κάμερα του “Ευτυχείτε” η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης. Ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης μίλησε για το πως βιώνει ο ίδιος αυτή την εμπειρία αλλά και για το αν το όνομά του και το το ότι είναι γιος του Γιάννη Πάριο λειτούργησε ως πέπλο προστασίας για τον ίδιο.

«Αισθάνομαι σαν καλεσμένο στην εκπομπή… Έχω πιάσει τον εαυτό μου επί “Big Brother” να λέει “ωχ” αυτό τώρα δεν το έχω πει.

Δεν έχει νόημα κάποιος να τάξει καριέρα σε μένα, δεν ήρθα – και δε θέλω να ακουστεί περίεργα – από την επαρχία όπως ένα παιδάκι και ήθελε να πουλήσει την ψυχή του στο διάολο προκειμένου να πετύχει. Κρίνω από τον πατέρα μου που ήρθε από το νησί και δίνω αυτό το παράδειγμα», ανέφερε.

Όσο για τις φήμες που τον ήθελαν να έχει συζητήσει στο παρελθόν για να αναλάβει το House of Fame είπε:

«Δεν είχα συζητήσει για το House of Fame, είχα συζητήσει για άλλη εκπομπή. Αν έλειπε κάτι από το Live είναι η παρουσία κοινού,

Η εκπομπή για την οποία είχα συζητήσει εγώ είναι ένα show που έχει άμεση ανάγκη το κοινό για αυτό και δεν έγινε. Δεν έχω κάνει κάποια συζήτηση για το Big Brother ακόμα, όταν έρθει η ώρα να τεθεί επί τάπητος, θα το συζητήσουμε», ανέφερε ο Χάρης Βαρθακούρης.

To άρθρο Χάρης Βαρθακούρης: Δεν θα πουλήσω την ψυχή μου για να πετύχω – Είχα συζητήσει για άλλη εκπομπή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση