888 Χαρίτσης: Επιστρέφουν στους δήμους περισσότεροι από 500 σχολικοί φύλακες | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Χαρίτσης: Επιστρέφουν στους δήμους περισσότεροι από 500 σχολικοί φύλακες

Χαρίτσης: Επιστρέφουν στους δήμους περισσότεροι από 500 σχολικοί φύλακες

Καλεσμένος στη συνέλευση που πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι οι σχολικοί φύλακες, στο 3ο Λύκειο Αλίμου, ήταν ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης. Οι παρευρισκόμενοι του εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για διάταξη, που περιλαμβάνεται στο πολυνομοσχέδιο και αναμένεται να ψηφιστεί την Τρίτη στην ολομέλεια της Βουλής, μέσω της οποίας προβλέπεται ότι περισσότεροι από 500 εργαζόμενοι, οι οποίοι είχαν μπει σε διαθεσιμότητα και το 2014 και μεταφέρθηκαν σε θέσεις βοηθητικού υγειονομικού προσωπικού, σε νοσοκομεία της χώρας, θα μπορούν να επιστρέψουν με αίτησή τους είτε στον δήμο που απασχολούνταν πριν τεθούν σε διαθεσιμότητα, είτε να μεταταχθούν σε άλλον δήμο.

Τις ευχαριστίες των σχολικών φυλάκων για την αποκατάσταση των αδικιών σε βάρος τους και σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, είχε μεταφέρει στον κ. Χαρίτση, την περασμένη Τετάρτη, και ο πρόεδρος του σωματείου τους, κατά τη διάρκεια της ακρόασης των φορέων στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, στην οποία συζητήθηκε το πολυνομοσχέδιο.

Σε ανάρτησή του στην προσωπική σελίδα του στο Facebook, o υπουργός ανέφερε: «Με το νομοσχέδιο μας που ψηφίζεται την Τρίτη στη Βουλή, περισσότεροι από 500 εργαζόμενοι που μετατάχθηκαν το 2014 επιστρέφουν στα σχολεία. Ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή.

Το επόμενο διάστημα θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για να αντιμετωπίσουμε τις αδικίες των προηγούμενων χρόνων».

Χαρίτσης: Επιστρέφουν στους δήμους περισσότεροι από 500 σχολικοί φύλακες

newsbeast.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Δείτε επίσης

“ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΡΕΑΣ” – ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΣΕ ΤΖΑΜΙ – ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ “ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ”ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΟΥΣ, “ΧΑΪΔΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ” ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ…

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ Έχουν περάσει …