888 Χαρίτσης: Καλοδεχούμενη από την κυβέρνηση μία πρόταση δυσπιστίας | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Χαρίτσης: Καλοδεχούμενη από την κυβέρνηση μία πρόταση δυσπιστίας

Χαρίτσης: Καλοδεχούμενη από την κυβέρνηση μία πρόταση δυσπιστίας

Η κατάθεση πρόταση δυσπιστίας από τη ΝΔ είναι καλοδεχούμενη από την κυβέρνηση, τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του «Alpha».

Ο κ. Χαρίτσης σημείωσε ότι το ενδεχόμενο αυτό θα έχει διπλό κέρδος για την κυβέρνηση, καθώς όπως εξήγησε «η κυβέρνηση θα καταγάγει μία ακόμη κοινοβουλευτική νίκη, γιατί η πρόταση αυτή δεν θα περάσει και ταυτόχρονα θα υπάρξει περισσότερος χρόνος ώστε η Συμφωνία των Πρεσπών να συζητηθεί ακόμη πιο αναλυτικά σε σχέση με τη διαδικασία που προβλέπεται από τον κανονισμό της Βουλής και οι Έλληνες πολίτες να είναι πλήρως ενημερωμένοι».

Για τη δήλωση του Πάνου Καμμένου ότι θα στηρίξει πρόταση μομφής, ο υπουργός Εσωτερικών είπε ότι «ο καθένας, πόσο μάλλον ο αρχηγός ενός πολιτικού κόμματος, κρίνεται, και κρίνεται αυστηρά, από το Κοινοβούλιο και κυρίως από τον ελληνικό λαό και από την Ιστορία, σε σχέση με όσα έκανε το προηγούμενο διάστημα και τον τρόπο που λειτουργεί σήμερα».

Ο υπουργός Εσωτερικών μίλησε επικριτικά για πολιτικά πρόσωπα που «έπαιξαν ρόλο στη χάραξη της εθνικής γραμμής για το Μακεδονικό, αλλά σήμερα δεν παίρνουν θέση για το ζήτημα», λέγοντας ότι «είναι μία πολύ κακή εξέλιξη και δείχνει ακριβώς την προσπάθεια κάποιων πολιτικών προσώπων να υπεκφύγουν από τις ευθύνες τους και τον ρόλο τον οποίο πρέπει να παίξουν σε αυτή την προσπάθεια».

Σχετικά με το συλλαλητήριο της περασμένης Κυριακής, ο κ. Χαρίτσης κατηγόρησε τη ΝΔ για συμπόρευση με την άκρα Δεξιά και για κάλυψη των επεισοδίων, ενώ πρόσθεσε ότι «η ελληνική αστυνομία έπρεπε να κρατήσει μία αμυντική στάση και αυτό έπραξε, απέναντι σε μία οργανωμένη προσπάθεια εισβολής και κατάληψης της Βουλής».

newsbeast.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Δείτε επίσης

Μία ακόμα επιτυχία της ΝΔ: Λουκέτο ante portas για 200.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις!

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ Καθημερινά πλέον …