ΕνημέρωσηΠολιτική

Χαρακόπουλος για πρόταση μομφής: «Ο κ. Τσίπρας σε απόγνωση γιατί χάνει τη δεύτερη θέση»

«Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται σε απόγνωση γιατί χάνει τη δεύτερη θέση, η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα, όχι τυχοδιωκτισμούς», ανέφερε στην ομιλία του επί της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση ο Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός επέκρινε τον Αλέξη Τσίπρα ότι μιμήθηκε τον Ανδρέα Παπανδρέου και τώρα τον Γεώργιο Παπανδρέου.

«Η πολιτική όμως δεν γίνεται με απομιμήσεις. Καθένας αποδεικνύει στην πράξη αυτό που είναι. Ο κ. Τσίπρας και το κόμμα του το απέδειξαν επί τεσσερισήμισι χρόνια. Είχαν την ευκαιρία να κυβερνήσουν με τις κούφιες υποσχέσεις που αφειδώς έδωσαν και τις φρούδες ελπίδες που καλλιέργησαν. Οι ευκαιρίες τους όμως κατασπαταλήθηκαν. Ο βίος και η πολιτεία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κρίθηκαν το 2019 σε αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις», είπε και πρόσθεσε πως η χώρα αξίζει κάτι καλύτερο, που θα έρθει με σχέδιο, με εργασία, με μεταρρυθμίσεις.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock