Χαρδαλιάς: Μόνο καθήμενοι σε μπαρ και κλαμπ από τις 8 Ιουλίου – Αυστηρές οι κυρώσεις


Τα νέα, αυστηρότερα μέτρα που θα ισχύουν στη λειτουργία των κέντρων διασκέδασης από την Πέμπτη 8 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, σε έκτακτη ενημέρωση το απόγευμα της Τρίτης, τονίζοντας πως αυτά αποτελούν βασικούς χώρους υπερ μετάδοσης του ιού. Παράλληλα, ανακοίνωσε και τις αυστηρές κυρώσεις που θα ισχύουν σε περιπτώσεις παραβίασης των μέτρων.

Στο πλαίσιο αυτό, ανακοίνωσε πως η κυβέρνηση αποφάσισε ότι από την Πέμπτη 8 Ιουλίου όλοι οι χώροι εστίασης και διασκέδασης θα λειτουργούν αποκλειστικά με καθήμενους και με τους κανόνες χωρητικότητας που έχει ορίσει το υπουργείο Ανάπτυξης. Όσες επιχειρήσεις ελέγχονται και διαπιστώνονται παραβάσεις θα αντιμετωπίζουν άμεσα ποινή προσωρινής αναστολής δραστηριότητας, τόνισε.

Τις τελευταίες μέρες τα αποτελέσματα της ιχνηλάτησης και των διερευνητικών ελέγχων εναντίον του ιού προκαλούν ανησυχία και απαιτούν εγρήγορση από όλους μας, τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς στην αρχή των ανακοινώσεων και συνέχισε λέγοντας πως είναι ζήτημα χρόνου η μετάλλαξη Δέλτα να γίνει και εδώ η επικρατούσα μετάλλαξη.Source link

realhosting
loading...

Απάντηση