Χατζηδάκης για Τσίπρα: Υπαρξιακό κενό, τυμβωρυχία και χαιρεκακία

Υπαρξιακό κενό καταλόγισε στον Αλέξη Τσίπρα ο Κωστής Χατζηδάκης και περνώντας στην αντεπίθεση κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για τυμβωρυχία στα προβλήματα και χαιρεκακία.

“Αναφέρθηκε μονότονα στο θέμα της καταγραφής των κρουσμάτων τη στιγμή που έχει ξεκαθαριστεί με όλους τους τρόπους ότι υπάρχει ένα ενιαίο μητρώο και το δεύτερο είναι ένα υποσύστημα του γενικότερου”, είπε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας απαντώντας στη σφοδρή επίθεση Τσίπρα στην κυβέρνηση για την πανδημία και τον παρέπεμψε στις δηλώσεις των επιστημόνων που διαψεύδουν τα δημοσιεύματα περί παράλληλου συστήματος καταγραφής κρουσμάτων.

“Επειδή δεν τον βολεύει η πραγματικότητα, επιτίθεται στην πραγματικότητα και αναρωτιέμαι γιατί το επιτρέπει αυτό στον εαυτό του ένας άνθρωπος που διατέλεσε πρωθυπουργός για 4,5 χρόνια”, είπε και στηλίτευσε την αναφορά Τσίπρα στην πρωθυπουργική βόλτα στην Πάρνηθα, λέγοντας: “Δεν μπορεί ο κ. Τσίπρας να θίξει τον κ. Μητσοτάκη, που έκανε κάτι που επιτρέπεται, δηλαδή άθληση, δεν ξέρω αν το ίδιο επιτρεπόταν μετά το Μάτι και θυμάστε τις συζητήσεις για τα κότερα”.

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση