ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΟΛΟΙ! ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ “ΔΙΠΛΑ ΒΙΒΛΙΑ” ΤΩΝ ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΙΚΙΛΙΑ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ

Καμία ερώτηση  από τους εκπροσώπους των συστημικών και μπουκωμένων με χρήμα καναλίων και site για τα  “ΔΙΠΛΑ ΒΙΒΛΙΑ” ΤΩΝ ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΙΚΙΛΙΑ.

Δείτε εδώ το ρεπορτάζ που αναλυτικά αποκαλύψαμε μέσω του ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ

Τι ειπώθηκε στη σημερινή ενημέρωση

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΟΣΟΥΣ «ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΥΣ» ΕΛΛΗΝΕΣ 

Μήνυμα στην Ελλάδα έστειλε ο Διευθυντής Ευρώπης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, Δρ Χανς Κλούγκε. Ο διευθυντής Ευρώπης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, στην ενημέρωση για τον κορωνοϊό την Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου, έστειλε το δικό του μήνυμα στους Ελληνες.

Ο περιφερειακός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον εμβολιασμό, ισχυριζόμενος ότι το εμβόλιο θα είναι ασφαλές και ζήτησε από τους Έλληνες να ενημερώνονται από… αξιόπιστες πηγές, όπως ονομάζονται εκείνες οι πηγές που στηρίζουν τα μέτρα περιορισμού της ελευθερίας που λαμβάνονται.

Ο κ. Κλούγκε τόνισε: «Το εμβόλιο έφτασε», προσπαθώντας να καθησυχάσει όσους Έλληνες φοβούνται για το εμβόλιο, το οποίο φέρνουν αστραπιαία στις ζωές μας.

«Αυτό που έχουμε ως βασικό μέσο και όπλο αυτή τη στιγμή είναι η αποστασιοποίηση και η μάσκα.Ένα κομμάτι της λύσης είναι ο εμβολιασμός. Το εμβόλιο είναι εδώ. Επιπλέον πρέπει να δούμε τις πολιτικές που θα ακολουθήσουμε το επόμενο διάστημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κλούγκε.

«Το σχέδιο πρέπει να τεθεί σε εφαρμογή», υπογράμμισε.

Τί είπε ο Υπουργός Υγείας Β.Κικίλιας

«Ο ΠΟΥ είναι σημαντικός εταίρος της χώρας. Να πω ότι βρισκόμαστε σε μία πολύ κρίσιμη καμπή για τη χώρα. Κάθε 17 δευτερόλεπτα, ένας άνθρωπος πεθαίνει από κορωνοϊό στην Ευρώπη. Δεν μπορεί να υπάρξει πρόωρη χαλάρωση των μέτρων, διότι θα έχουμε περισσότερους θανάτους και κρούσματα. Χώρες όπως το Ισραήλ σκοπεύουν να επαναφέρουν το lockdown. Αυτό θα μας καθορίσει την περαιτέρω στάση μας.

Στη Βόρεια Ελλάδα, που αντιμετωπίζει τεράστια πίεση, γίναμε όλοι μάρτυρες της τιτάνιας προσπάθειας των νοσοκομείων. Όλα τα νοσοκομεία δοκιμάζονται και πιέζονται και η εντολή του πρωθυπουργού είναι να στηρίξουμε με όλες τις δυνάμεις μας.

Έχουν πάει 167 γιατροί και επιπλέον νοσηλευτικό προσωπικό, για να στηρίξουν τη μάχη αυτή.

Ανακοινώνω ότι, πολυμελής ομάδα γιατρών των ΥΓΕΙΑ, Metropolitan και General, μεταβαίνουν εθελοντικά στη Βόρεια Ελλάδα, προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια.

Από τον όμιλο Ιασώ ανεβαίνουν εντατικολόγοι.

Με διάταξη που καταθέτουμε αύριο στη Βουλή, όλοι οι γιατροί και νοσηλευτές του ΕΣΥ θα δουν διπλασιασμό των μισθών τους για όσο διάστημα παρέχουν τις υπηρεσίες τους στη Βόρεια Ελλάδα.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα κριθούμε όλοι για τον τρόπο που θα κληθούμε να οργανωθούμε και να εμβολιάσουμε τους πολίτες. Γίνεται για πρώτη φορά μία συνολική προσπάθεια στην Ευρώπη. Με το που θα εγκριθούν τα εμβόλια, θα παραλάβουμε τα εμβόλια και την επομένη της παραλαβής, θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός».

Απαντώντας σε ερώτηση για την άρση του lockdown, είπε ότι με φροντίδα του πρωθυπουργού και την εμπιστοσύνη στους ειδικούς, η κυβέρνηση θα προχωρήσει με προσοχή. «Από τη στιγμή που υπάρχει ελπίδα με τα εμβόλια και με σεβασμό ο ένας για τον άλλον, θα φροντίσουμε ώστε να φτάσουμε στην ώρα που η επιστήμη θα δώσει λύσεις», τόνισε.

πηγη

realhosting
loading...

Απάντηση