Κόσμος

Χονγκ Κονγκ: Έκλεισε ο δημοσιογραφικός οργανισμός Stand News μετά από έφοδο της αστυνομίας

Έφοδο στα γραφεία του φιλοδημοκρατικού δημοσιογραφικού οργανισμού Stand News πραγματοποίησε η αστυνομία του Χονγκ Κονγκ, σε μια ακόμα περίπτωση καταστολής των μέσων ενημέρωσης στην μητρόπολη.

Οι Αρχές πάγωσαν τα περιουσιακά του στοιχεία και συνέλαβαν υψηλόβαθμα μέλη του προσωπικού με κατηγορίες για «στασιαστικές δημοσιεύσεις», με αποτέλεσμα να κλείσει ο οργανισμός.

Ο επικεφαλής του τμήματος εθνικής ασφάλειας στην αστυνομία Στιβ Λι δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι το Stand News είχε δημοσιεύσει ειδήσεις και σχόλια που υποκινούσαν το μίσος σε βάρος των Αρχών.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock