Τρόπος Ζωής

Χρήστος Κιούσης: Η απάντησή του για τα κρούσματα που εξόργισε το Twitter

Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε στο Twitter κατά του Χρήστου Κιούση, του συμπαρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα, όταν θέλησε να σχολιάσει τον αριθμό ρεκόρ των 21.567 κρουσμάτων κορονοϊού στην Ελλάδα και να απαντήσει σε έναν άλλο χρήστη για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Κιούσης έγραψε στο Twitter: «Όταν έλεγε για το ”τελευταίο μίλι” μήπως εννοούσε ”το πράσινο μίλι;”. 21.657 #κρούσματα». Προφανώς αναφερόταν σε ένα σχόλιο του Κυριάκου Μητσοτάκη, όταν έλεγε στις 9 Φεβρουαρίου πως «βρισκόμαστε στο τελευταίο μίλι προς την ελευθερία», ανακοινώνοντας τα μέτρα που είχαν ληφθεί τότε.

Ωστόσο ένας χρήστης του Twitter, συνέδεσε τον αριθμό των κρουσμάτων με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, γράφοντας: «Το 21.657# κρούσματα τι είναι; Τα βίντεο του κολλητού σας στο διαδίκτυο;», με τον Χρήστο Κιούση να του απαντάει: «ο αριθμός αναμονής σου για #ΜΕΘ».

Πολλοί σχολιαστές αντέδρασαν, εκλαμβάνοντας τον σχολιασμό του συμπαρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα ως… κατάρα, με τον ίδιο να τοποθετείται μετέπειτα για το σχόλιο του: «Αγαπητοί σχολιαστές. Το παρακάτω δεν είναι ευχή όπως βόλεψε να γράψετε αλλά η ωμή πραγματικότητα του success story: Το Τελευταίο Μίλι. Κατά τα λοιπά γράφω επωνύμως χωρίς να διαθέτω βουλευτική ή άλλη ασυλία! Καλή Πρωτοχρονιά, μείνετε μακριά από τις αχρειάστες ΜΕΘ. Εμβολιαστείτε!».

Παρόλα αυτά, τα σχόλια των χρηστών του Twitter, δεν κόπασαν:

 

To άρθρο Χρήστος Κιούσης: Η απάντησή του για τα κρούσματα που εξόργισε το Twitter δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock