Χρηστίδης: Το «ξεστοκάρισμα» και τα «διαπαιδαγωγικά sms» είναι όψεις του ίδιου νομίσματος


Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης καταλογίζει στην κυβέρνηση σειρά παράλογων μέτρων, το τελευταίο χρονικό διάστημα, που «δεν συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της πανδημίας». Ο ίδιος χρησιμοποίησε παραδείγματα από το άνοιγμα της εστίασης, τον διαγωνισμό για την προμήθεια λεωφορείων, αλλά και το άνοιγμα των σχολείων την προηγούμενη περίοδο. Την ίδια στιγμή επικρίνει τον ΣΥΡΙΖΑ για το είδος της αντιπολίτευσης που ασκεί.

Αναφορικά με το άνοιγμα της αγοράς και ειδικότερα της εστίασης, σε συνέντευξή του το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό ΟPEN, σημείωσε πως «η κυβέρνηση συνεχίζει να έχει εμμονές και παραλογισμούς στον τρόπο με τον οποίο αποφασίζει το άνοιγμα της εστίασης» και χαρακτήρισε την απόφαση να λειτουργήσει η εστίαση χωρίς μουσική ως «ομελέτα χωρίς αυγά».

Παράλληλα, τόνισε πως «όλοι μας θέλουμε την επανεκκίνηση της οικονομίας αλλά χρειάζεται γενναία στήριξη με σημαντικό κεφάλαιο κίνησης στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, έχουν κλειστές τις επιχειρήσεις τους εδώ και πολύ καιρό και θέλουν να λειτουργήσουν ξανά με όλο τους το προσωπικό».Source link

realhosting
loading...

Απάντηση