ΑθλητικάΕνημέρωση

Pamestoixima.gr: Ειδικό στοίχημα με ενισχυμένη απόδοση για να μείνουν αήττητες οι ελληνικές ομάδες

Ένα ακόμα βήμα για την πρόκριση θέλουν να κάνουν σήμερα οι 4 ελληνικές ομάδες στα Κύπελλα Ευρώπης.

Στην πρώτη θέση των ομίλων τους βρίσκονται η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός στο Europa League και ο ΠΑΟΚ στο Europa Conference League.

Τρίτος στον όμιλό του στο Europa League είναι ο Ολυμπιακός. Και οι 4 ελληνικές ομάδες ελπίζουν σε πρόκριση και δίνουν σήμερα κρίσιμα παιχνίδια.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει σε ενισχυμένη απόδοση το ειδικό στοίχημα για να μείνουν αήττητες οι ελληνικές ομάδες στους σημερινούς αγώνες των Κυπέλλων Ευρώπης.

Στις 19:45 ΑΕΚ αντιμετωπίζει στη Μασσαλία τη Μαρσέιγ και ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ.

Στις 22:00 ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τη Ρεν και ο ΠΑΟΚ παίζει στη Σκωτία με την Αμπερντίν.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει και τις ακόλουθες ειδικές στοιχηματικές επιλογές για τις ευρωπαϊκές «μάχες» των ελληνικών ομάδων:

  • Aριθμός νικών που θα πετύχουν οι ελληνικές ομάδες στην 3η αγωνιστική των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.
  • Αριθμός ελληνικών ομάδων που θα σκοράρουν (έστω ένα γκολ) στην 3η αγωνιστική των ευρωπαϊκών ομίλων.
  • Head to Ηead επιλογές: Ολυμπιακός vs Παναθηναϊκός, AΕΚ vs Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός vs ΑΕΚ, για την ομάδα που θα κατακτήσει τους περισσότερους βαθμούς στην φάση των ομίλων, Ολυμπιακός vs Παναθηναϊκός, ΑΕΚ vs Ολυμπιακός vs AEK, για την ομάδα που θα σκοράρει τα περισσότερα γκολ στην φάση των ομίλων.

Στους αγώνες των ελληνικών ομάδων, στο Europa League και το Europa Conference League, το Pamestoixima.gr προσφέρει την «Επιστροφή Στοιχήματος»*. Τριπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση Στο νέο Pamestoixima.gr ζεις τις μεγαλύτερες διοργανώσεις στο έπακρο. Με τις αποδόσεις που ήθελες και πολλές στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες. Το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο, πιο απλό, πιο σύγχρονο και πιο προσωποποιημένο από ποτέ. Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με μια σούπερ τριπλή προσφορά*.

Δωρεάν, χωρίς κατάθεση, για όλους.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock