Επικαιρότητα

Χριστούγεννα – Παγώνη στο CNN Greece: «Αρκεί να εφαρμοστούν τα μέτρα που υπάρχουν»

Καθώς η μετάλλαξη Όμικρον κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος, με τους επιστήμονες να προειδοποιούν ότι θα επικρατήσει το επόμενο διάστημα, είναι παραπάνω από σαφές ότι και τα φετινά Χριστούγεννα χρειάζονται προσοχή. Και ενώ η συζήτηση στρέφεται γύρω από το αν χρειάζεται να ληφθούν πρόσθετα μέτρα, η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας-Πειραιά, Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στο CNN Greece σημειώνει πως δεν χρειάζονται νέα μέτρα, καθώς ο κόσμος έχει κουραστεί. Τονίζει, ωστόσο, ότι «αρκεί να εφαρμοστούν τα μέτρα που ήδη υπάρχουν».

Δίνοντας μερικές οδηγίες ενόψει των εορτών που συνεπάγονται γιορτινά τραπέζια και περισσότερες κοινωνικές συναναστροφές, η κυρία Παγώνη υπογραμμίζει την ανάγκη του testing. «Να προσέξουμε, να χρησιμοποιούμε τα μέτρα ατομικής προστασίας και πάνω απ’όλα να κάνουμε τεστ. Όταν συναντηθούμε με πρόσωπα στο τραπέζι, σε σπίτια, θα πρέπει όλοι να έχουμε κάνει το τεστ για να είμαστε ασφαλείς».

«Νομίζω ότι μετά από δύο χρόνια, ο καθένας ξέρει τι πρέπει να κάνει. Μέτρα ατομικής προστασίας, εμβολιασμοί, τεστ και προσοχή στις μετακινήσεις μας. Να εφαρμόσουμε τα μέτρα που υπάρχουν», προσθέτει.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock