Τρόπος Ζωής

Η Ναταλία Γερμανού απάντησε στα όσα της «έσυραν» τελευταία: «Σε πιάνουν στο στόμα και σε ξεσκίζουν»

Η Ναταλία Γερμανού απάντησε σήμερα (10.12.2023) στο ντόρο που ξέσπασε μετά από πρόσφατη συνέντευξή της, όπου έριξε καρφιά κατά πρώην συνεργάτη της και στα όσα «έσυραν» στην παρουσιάστρια από εκεί και μετά για το θέμα.

Η Ναταλία Γερμανού είχε αφήσει αιχμές για τον πρώην συνεργάτη της, Δημήτρη Πανόπουλο και είπε ότι την πρώτη σεζόν που ήταν μαζί του είχε ασκήσει κριτική. Η παρουσιάστρια τόνισε ότι είπε στον συνεργάτη της: «άνθρακας ο θησαυρός, φίλε»

Η παρουσιάστρια άκουσε τα… εξ αμάξης από τότε και σήμερα στην εκπομπή της «Καλύτερα Δεν γίνεται» στον Alpha πήρε θέση για το θέμα.

Αφορμή υπήρξε η συνέντευξη που έδωσε στη σημερινή εκπομπή της Ναταλίας Γερμανία η Δάφνη Καραβοκύρη. Η παρουσιάστρια είπε αρχικά ότι δεν θα πήγαινε καλεσμένη στο sex podcast της Δάφνης Καραβοκύρης λόγω της τρομερής «αναπαραγωγής» που θα υπήρχε.

«Ίσως είναι ντροπή μου»

«Δεν θα πήγαινα, κωλώνω. Όχι επειδή είναι ταμπού, αλλά πολύ ειλικρινά θα σας πω ότι κωλώνω με την αναπαραγωγή που θα είχε μετά η συζήτησή μας. Για εμένα το σεξ δεν είναι καθόλου ταμπού, είναι ένα υπέροχο δώρο της ζωής μας, το οποίο όλοι θα πρέπει να το απολαμβάνουμε. Ειλικρινά Δάφνη μου και δεν μπορώ να το πω πιο ειλικρινά θα σκεφτόμουν και ίσως είναι ντροπή μου, τι θα γινόταν μετά» είπε με νόημα η Ναταλία Γερμανού.

 

Εκεί η παρουσιάστρια θυμήθηκε τα όσα «άκουσε» μετά την πρόσφατη συνέντευξή της και τα όσα είπε για τον Δημήτρη Πανόπουλο και τόνισε: «Εδώ λες κάτι πολύ πιο ανώδυνο και σε πιάνουν στο στόμα και σε ξεσκίζουν. Θα πήγαινα εγώ να πω όλα μου τα σεξουαλικά απωθημένα; Όπως θέλεις πες το. Φανταστείτε τι θα γινόταν μετά», τόνισε η Ναταλία Γερμανού.

«Αυτό θα σκεφτόμουν και δεν θα πήγαινα στην εκπομπή της Δάφνης. Να πιούμε καφέ και να τα πούμε όποτε θέλει, αλλά όχι επειδή το σεξ είναι ταμπού», κατέληξε η παρουσιάστρια.

To άρθρο Η Ναταλία Γερμανού απάντησε στα όσα της «έσυραν» τελευταία: «Σε πιάνουν στο στόμα και σε ξεσκίζουν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock