Χρονιά των ρεκόρ το 2020 για την ΕΔΑ Αττικής με υψηλό ρυθμό ανάπτυξης

Με ρεκόρ επιδόσεων στην κατασκευή δικτύου, σε συνδέσεις και ενεργοποιήσεις εγκαταστάσεων και με ένα επενδυτικό πρόγραμμα που αγγίζει τα 130 εκ. Ευρώ για την επόμενη πενταετία, η ΕΔΑ Αττικής προετοιμάζεται για να φέρει το φυσικό αέριο σε ακόμη περισσότερους καταναλωτές εντός του 2021.

Η αποστολή της ΕΔΑ Αττικής είναι ξεκάθαρη: Να φροντίσει ώστε το φυσικό αέριο να φτάσει το συντομότερο δυνατό, σε όσο το δυνατό περισσότερα νοικοκυριά και επιχειρήσεις σε όλη την Αττική. Έπειτα από μια χρονιά κατά την οποία, παρά τις δυσκολίες που έφερε η πανδημία, η Εταιρεία κατάφερε να ξεπεράσει όλους τους στόχους της, σημειώνοντας μάλιστα επιδόσεις ρεκόρ, τα στελέχη και οι εργαζόμενοι της Εταιρείας βλέπουν τις προσπάθειές τους να αποδίδουν.

Ολοκληρώνοντας λοιπόν το 2020 θα έχουν κατασκευαστεί 162 χλμ. νέου δικτύου, θα έχουν εγκατασταθεί 21.400 νέοι μετρητές, 21.000 νέες συμβάσεις θα έχουν υπογραφεί, ενώ θα έχουν πραγματοποιηθεί 20.800 ενεργοποιήσεις νέων εσωτερικών εγκαταστάσεων. Η ΕΔΑ Αττικής προχωράει απρόσκοπτα με την ισχυροποίηση της πελατειακής της βάσης καιπετυχαίνοντας ταχείς ρυθμούς διείσδυσης του φυσικού αερίου σε όλη την Αττική.

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση