Χρυσοχοΐδης από Ζάκυνθο: Απόφασή μας η αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος


Επιχειρήσεις στη Ζάκυνθο από τις αστυνομικές αρχές «αλλά και άλλες υπηρεσίες που θα έρθουν στο νησί», προανήγγειλε ότι θα γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, «έτσι ώστε να υπάρχει απόλυτη τάξη και ηρεμία», όπως είπε. 

«Αποτελεί απόφαση μας, η δίωξη του εγκλήματος, η αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος, η αντιμετώπιση των ναρκωτικών και μια σειρά άλλων πράξεων ανομίας και παραβατικότητας που συμβαίνουν στο νησί, ιδιαίτερα στο Λαγανά» τόνισε μεταξύ άλλων ο υπουργός ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στο νησί μαζί με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχάλη Καραμαλάκη, προκειμένου να ελέγξουν αν τηρούνται τα μέτρα για τη μη διασπορά του κορωνοϊού.

«Επισκεπτόμαστε σήμερα τη Ζάκυνθο με στόχο να εξετάσουμε αν οι αποφάσεις μας ικανοποιούν τους κατοίκους της Ζακύνθου και να βελτιώσουμε την απόδοση των αστυνομικών αρχών και υπηρεσιών, τις οποίες ενισχύσαμε με 120 αστυνομικούς ενώ πέρυσι είχαμε μόνο 17», ανέφερε ο κ. Χρυσοχοΐδης κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του.Source link

realhosting
loading...

Απάντηση