Τρόπος Ζωής

Άμπερ Χέρντ: «Έχασα το δικαίωμα να μιλάω ελεύθερα και ανοικτά» – Η πρώτη ανάρτηση μετά την ήττα στη δίκη με τον Τζόνι Ντεπ

Την πρώτη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε η Άμπερ Χέρντ μετά την ήττα στη δίκη απέναντι στον Τζόνι Ντεπ.

Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν καταδικαστική για την Άμπερ Χέρντ καθώς κρίθηκε ένοχη για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του πρώην συζύγου της Τζόνι Ντέπ, στον οποίο επιδικάστηκε αποζημίωση 15 εκατ. δολαρίων.

Η ανάρτηση της ηθοποιού αναφέρει: «Η απογοήτευση που νιώθω σήμερα δεν εκφράζεται με λόγια. Είμαι πληγωμένη, που το βουνό των αποδεικτικών στοιχείων δεν ήταν ακόμα αρκετό για να αντισταθεί στη δυσανάλογη δύναμη και επιρροή του πρώην συζύγου μου.

Είμαι ακόμη πιο απογοητευμένη με το τι σημαίνει αυτή η ετυμηγορία για άλλες γυναίκες. Είναι οπισθοδρομικό. Ρυθμίζει το ρολόι σε μια εποχή που μια γυναίκα που μίλησε ανοιχτά θα μπορούσε να ντροπιαστεί και να ταπεινωθεί δημόσια. Ανατρέπει την ιδέα ότι η βία κατά των γυναικών πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη.

Πιστεύω ότι οι δικηγόροι του Τζόνι κατάφεραν να κάνουν την επιτροπή των ενόρκων να αγνοήσει το βασικό ζήτημα της ελευθερίας του λόγου και να αγνοήσει τα στοιχεία που ήταν τόσο πειστικά. Ενώ κερδίσαμε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Λυπάμαι που έχασα αυτή την υπόθεση. Αλλά είμαι ακόμα πιο λυπημένη που φαίνεται ότι έχασα το δικαίωμα που πίστευα ότι είχα ως Αμερικανίδα – να μιλάω ελεύθερα και ανοιχτά».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amber Heard (@amberheard)

To άρθρο Άμπερ Χέρντ: «Έχασα το δικαίωμα να μιλάω ελεύθερα και ανοικτά» – Η πρώτη ανάρτηση μετά την ήττα στη δίκη με τον Τζόνι Ντεπ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock