Ψηφιακό πορτοφόλι: Πώς οι mobile πληρωμές γίνονται ο «κανόνας» στη νέα πραγματικότητα

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι αλλαγές που βιώσαμε το τελευταίο διάστημα και οι οποίες συνεχίζουν να αποτελούν μέρος της νέας μας καθημερινότητας, μας ώθησαν ακόμη περισσότερο στην τεχνολογία και μας έφεραν ένα βήμα πιο κοντά στο ψηφιακό «αύριο», το οποίο ενδεχομένως θα γνωρίζαμε μερικά χρόνια αργότερα.

Ακόμη και εκείνοι οι οποίοι δεν ήταν εξοικειωμένοι με την ψηφιακή τεχνολογία, χρειάστηκε να στραφούν στο διαδίκτυο και σε digital λύσεις, προκειμένου να φέρουν εις πέρας τις υποχρεώσεις τους, να συνεχίσουν απρόσκοπτα την εργασία τους και να εξυπηρετούν τις καθημερινές τους ανάγκες.

Πράγματι, τους τελευταίους μήνες και λόγω των νέων συνθηκών στη ζωή μας, τα «έξυπνα» κινητά μας μετατράπηκαν σε πολυεργαλεία με τα οποία πραγματοποιούμε πλέον σε καθημερινή βάση, ακόμη και τις πιο απλές μας συναλλαγές. Όλα αυτά με ένα «κλικ» ή με ένα «άγγιγμα» στην οθόνη των smartphone μας.
Κάνοντας τις συναλλαγές μας πιο γρήγορες, εύκολες και ασφαλείς
Ουσιαστικά, οι mobile πληρωμές έγιναν ο «κανόνας» στη νέα πραγματικότητα, ανοίγοντας τον δρόμο προς μία νέα εποχή στις συναλλαγές και δη, προς μία πιο άνετη ψηφιακή καθημερινότητα.

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση