Κόσμος

ΗΠΑ: Νέα καταδίκη του R. Kelly για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

Ο Αμερικανός τραγουδιστής της R&B, R. Kelly, κρίθηκε ένοχος ότι παρέσυρε ανήλικα κορίτσια για να έχουν σεξουαλικές επαφές μαζί του, ωστόσο αθωώθηκε για την κατηγορία της παρακώλυσης της δικαιοσύνης σε μια υπόθεση του 2008 η οποία κατέληξε στην αθώωσή του.

Σε αυτήν τη δίκη, ο R. Kelly – του οποίου το πλήρες όνομα είναι Ρόμπερτ Σιλβέστερ Κέλι – κρίθηκε ένοχος για έξι από τις δεκατρείς κατηγορίες που του είχε απαγγείλει ομοσπονδιακό δικαστήριο, σύμφωνα με το CBS Chicago.

Οι ένορκοι στο δικαστήριο του Σικάγο καταδίκασαν τον 55χρονο καλλιτέχνη για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων, αποπλάνηση και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας. Η ετυμηγορία του δικαστηρίου ανακοινώθηκε ύστερα από συνολικά 11 ώρες διαβουλεύσεων του σώματος των ενόρκων στη διάρκεια των τελευταίων δύο ημερών. Ο R. Kelly αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 10 ετών.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock