Κόσμος

Ψυχραιμία συνιστά ο Μπάιντεν μετά το «Bατερλώ» στη Βιρτζίνια – Ανάστατοι οι Δημοκρατικοί

Αντιμέτωπος με μια δεινή πολιτική ήττα βρίσκεται από την Τετάρτη ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, ο οποίος είδε τους Δημοκρατικούς να χάνουν την εκλογική μάχη στην πολιτεία της Βιρτζίνια από το νεοεισερχόμενο Ρεπουμπλικάνο, Γκλεν Γιάνγκιν.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, η ήττα του Δημοκρατικού Κόμματος στη Βιρτζίνια έχει προκαλέσει κατήφεια και προβληματισμό, ενώ ο κ. Μπάιντεν επιχειρεί να κατευνάσει τα πνεύματα εν μέσω εσωτερικής διαμάχης στο Δημοκρατικό Κόμμα αναφορικά με την ψήφιση της νομοθεσίας για την προώθηση της κοινωνικής ατζέντας και της ατζέντας για το κλίμα.

Στις εκλογές για την εκλογή κυβερνήτη στη Βιρτζίνια, ο νεοεισερχόμενος Ρεπουμπλικάνος Γκλεν Γιάνγκιν νίκησε τον Δημοκρατικό Τέρι Μακόλιφ, σε μία πολιτεία στην οποία ο Τζο Μπάιντεν είχε προηγηθεί με δέκα ποσοστιαίες μονάδες στις προεδρικές εκλογές πριν από έναν χρόνο.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock