ΩΜΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΟΔΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ : “ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΛΑΘΗ…” – ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ – ΔΗΛΩΣΗ “ΒΟΜΒΑ” ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ

Ωμή ομολογία του πόσο άσχετοι και επικίνδυνοι είναι οι αρμόδιοι για τη διαχείριση της πανδημίας από τον ίδιο τον ΕΟΔΥ. Ειδικότερα, ο αντιπρόεδρος του Οργανισμού και καθηγητής Φαρμακολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, Γ. Παναγιωτακόπουλος σε συνέντευξη του στο OPEN παραδέχτηκε ότι πιθανόν να έγιναν λάθη στην καταγραφή των νεκρών από τον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το μητρώο καταγραφής είπε:

“Στήθηκε σε λίγες εβδομάδες και είναι πιθανό να έχουν γίνει λάθη”.

Παρόλα αυτά, αντί να ζητήσει έστω ένα συγνώμη στον ελληνικό λαό που πληρώνει τα συμφέροντα και την ανεπάρκεια των αρμοδίων, συνέχισε να λέει για το εμβόλιο εκφράζοντας την πεποίθηση ότι μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι, θα έχει ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός.

Εδώ έχουμε το δεύτερο ζήτημα από την καταστροφική για την παρέα του Τσιόδρα και Χαρδαλιά, τοποθέτηση του κ. Παναγιωτακόπουλου. «Δεν είναι σαφές ακόμη πόσους μήνες προστασίας παρέχει το εμβόλιο. Θα φανεί στην πορεία. Δεν ξέρουμε τι γίνεται με τη μεταδοτικότητα».

Εφόσον υπάρχουν τόσα γκρίζα σημεία, για ποιο λόγο η χώρα προχωράει με διαδικασίες fast track στον εμβολιασμό με ένα εμβόλιο που δεν είναι αξιόπιστο, όπως λέει ο ίδιος ο ΕΟΔΥ;

πηγη

realhosting
loading...

Απάντηση