ΩΡΑ 20:42!!!! ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΟΠΩΣ ΧΙΤΛΕΡ 82 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ – Ο ΑΙΜΟΣΤΑΓΗΣ ΝΕΟΘΩΜΑΝΟΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΟΛΕΘΡΟΥ – “ΒΡΟΧΗ” ΟΙ ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ


Όταν το 1939 ένας τρελάρας αιματοκύλισε τον πλανήτη, όλοι ευχόντουσαν να μην ξαναυπάρξει άλλη τέτοια προσωπικότητα που θα σπείρει το θάνατο σε εκατομμύρια θανάτους. Τότε ήταν η “Άρια Φυλή”. Τώρα όλα γίνονται με όχημα τη θρησκεία και το φανατισμό που σπέρνει μία σαν αυτή του Ισλάμ. Ο Ερντογάν είναι ο Χίτλερ της νέας εποχής όπως πολλάκις το ΜΑΚΕΛΕΙΟ τον έχει χαρακτηρίσει τους τελευταίους μήνες. Υπερβολικούς μας έλεγαν κάποιοι. Σήμερα πήραν μία γεύση από έναν άνθρωπο που προκαλεί μόνο πολέμους και πόνο για να ικανοποιήσει τα αρρωστημένα εγώ του.

Ο αιμοσταγής δικτάτορας έκανε λόγο πριν λίγο για ισραηλινή «τρομοκρατία» στην Ιερουσαλήμ, μετά τις νέες βίαιες ταραχές που σημειώθηκαν σήμερα στην Πλατεία των Τεμενών, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν εκατοντάδες άνθρωποι.

Σε ξεχωριστές τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε με τον Παλαιστίνιο πρόεδρο Μαχμούντ Αμπάς και τον αρχηγό της ισλαμιστικής οργάνωσης Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγιε, ο Τούρκος πρόεδρος καταδίκασε τις επιθέσεις που «πλήττουν τη συνείδηση όλης της ανθρωπότητας, όχι μόνο των μουσουλμάνων, καθώς και τις διώξεις σε βάρος των Παλαιστίνιων», όπως μεταδίδει το πρακτορείο Anadolu. Η Τουρκία θα κάνει τα πάντα για να κινητοποιήσει όλον τον κόσμο, ιδίως τον ισλαμικό κόσμο, για να σταματήσει «την ισραηλινή τρομοκρατία και την κατοχή», πρόσθεσε. Θα συνεχίσει επίσης να στηρίζει τον παλαιστινιακό αγώνα, θα σταθεί στο πλευρό των «Παλαιστίνιων αδελφών» και «θα προστατεύσει την τιμή της Ιερουσαλήμ».

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος του Ερντογάν Ιμπραήμ Καλίν κάλεσε το Ισραήλ «να σταματήσει να επιτίθεται στους Παλαιστίνιους της Ιερουσαλήμ και να εμποδίσει τους κατακτητές και τους εποίκους να μπαίνουν στο ιερό Τέμενος» του Αλ Άκσα.

«Ο κόσμος πρέπει να δράσει για να μπει τέλος σε αυτήν την ατέρμονη ισραηλινή επιθετικότητα εναντίον άοπλων πολιτών στην ίδια τους τη γη», πρόσθεσε, σε ανάρτησή του στο Twitter.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας, ο Φαχρετίν Αλτούν, κάλεσε από την πλευρά του τη διεθνή κοινότητα «να βάλει στη θέση του αυτό το κράτος του απαρτχάιντ». «Απευθύνουμε έκκληση στον μουσουλμανικό κόσμο: είναι καιρός να πούμε «στοπ» στις δειλές και τυραννικές επιθέσεις του Ισραήλ (…) Να κάψει η κόλαση τους τυράννους», έγραψε στο Twitter.

Η λέξη διπλωματία δεν υπάρχει για τον νεοθωμανό τρελάρα που έχει βαλθεί να χύσει το αίμα ανθρώπων για να το παίξει αυτοκράτορας.

πηγη
loading…

loading…

loading…

realhosting
loading...

Απάντηση