888 Όλα τα Κορίτσια της Νέας Υόρκης Κάνουν Αυτό στα Μαλλιά τους! Εσείς;  | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / Όλα τα Κορίτσια της Νέας Υόρκης Κάνουν Αυτό στα Μαλλιά τους! Εσείς; 

Όλα τα Κορίτσια της Νέας Υόρκης Κάνουν Αυτό στα Μαλλιά τους! Εσείς; 

Αυτό το Millennial Pink έχει πλέον μπει για τα καλά στη ζωή μας και δεν λέει να φύγει για τίποτα. Οι Νεοϋορκέζες αλλά και όλος ο πλανήτης το λατρεύουν και έτσι πρέπει και εμείς να το βάλουμε στη ζωή μας θέλουμε δεν θέλουμε. 

Αν υπάρχει μια περίοδος μέσα στη χρονιά που μπορείτε και επιβάλλεται να κάνετε πειράματα στα μαλλιά σας, τότε αυτή η περίοδος είναι αυτή που διανύουμε. Λίγο πριν το καλοκαίρι…

Και μπορεί να σκέφτεστε πως το να βάλετε το Millennial Pink στα μαλλιά σας είναι αρκετά τολμηρό αλλά πριν το απορρίψετε ρίξτε μια γρήγορη ματιά παρακάτω.

Το Pinterest -που τόσο αγαπάμε για τις ωραίες ιδέες που μας δίνει- είναι γεμάτο φωτογραφίες με κοπέλες που έχουν επιλέξει να βάλουν το Millennial Pink στα μαλλιά τους αυτή την άνοιξη.

Κάντε κλικ στην εικόνα που ακολουθεί για να δείτε όλες τις ιδέες που σας δίνουμε…

Αυτή είναι μια πιο απαλή εκδοχή που όμως μας αρέσει πολύ. 
Έντονο αλλά πολύ όμορφο. Δίνει την αίσθηση ότι είναι και ξανθό και ροζ αν και στην ουσία είναι κυρίως ροζ!
Αυτό είναι ξανθορόζ και είναι ιδανικό για όσες δεν θέλουν να το παρακάνουν και να τολμήσουν πολύ. 
Υπερβολικό αλλά στην συγκεκριμένη κοπέλα πάει πολύ. 
Εδώ το ξανθό των μαλλιών της κοπέλας ροζίζει λίγο. 
Φαίνεται σαν τα μαλλιά της να έχουν ανταύγιες. Στην ουσία, όμως, το φως του ήλιου που πέφτει πάνω τους τα κάνει να δείχνουν έτσι. 
Εδώ το ξανθό κυριαρχεί. Μήπως να σκεφτείτε και αυτήν την εκδοχή; 
Εδώ το ροζ είναι αρκετά έντονο. Αν αποφασίσετε να το κάνετε κρατήστε το για όλο το καλοκαίρι και έπειτα επιστρέψτε σε κάτι άλλο. Θα ζήσετε το πιο ροζ καλοκαίρι σας. 

Διαβάστε ακόμα:

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Αόρατα Παράθυρα με 3 Μόνο Κινήσεις!

Μπορεί να σας έχουμε δώσει αρκετές λύσεις για το πώς να καθαρίζετε τα τζάμια σας αλλά τώρα είναι η ώρα να μάθετε τον σωστό τρόπο για να καθαρίζετε τα παράθυρά σας. Ξεκινήστε την καθαριότητα από τις γύρω επιφάνειες Πριν φτάσετε στο τζάμι ελέγξτε για τυχόν έντομα και ιστούς αράχνης και καθαρίστε τα προσεκτικά. Μπορείτε να τυλίξετε μια λεπτή πετσέτα γύρω από ένα κατσαβίδι για να φτάσετε και τις πιο δύσκολα προσβάσιμες επιφάνειες. Καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα Στη συνέχεια πάρτε την και περάστε όλο το παράθυρο προσεκτικά για να απομακρυνθούν σκόνες και χώματα. Αυτή η ολική καθαριότητα δεν είναι απαραίτητο να γίνεται κάθε φορά που καθαρίζετε τα τζάμια σας, αλλά μπορείτε να την κάνετε μια φορά τον χρόνο. Επιλέξτε μια συννεφιασμένη μέρα για να καθαρίσετε τα παράθυρά σας Προχωρήστε στο τζάμι Για να καθαρίσετε καλά το τζάμι σας ρίξτε σπρέι καθαρισμού και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα πανάκι που δεν αφήνει χνούδι. Καθαρίστε με οριζόντιες κινήσεις. Επαναλάβετε τη διαδικασία και στο εξωτερικό..