Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / Όλα όσα Πρέπει να Ξέρετε για το Ζεστό Νερό που Πίνουν Όλοι

Όλα όσα Πρέπει να Ξέρετε για το Ζεστό Νερό που Πίνουν Όλοι

Ακούμε κατά καιρούς, ότι το ζεστό νερό έχει πολλά οφέλη για την υγεία και είναι όντως αλήθεια.

Ωστόσο, έχετε ακούσει ότι αν καταναλώνετε μεγάλες ποσότητες, μπορεί να υπάρξουν και μερικές παρενέργειες; Παρακάτω θα μάθετε κάποιες από τις ανεπιθύμητες ενέργειες του πόσιμου ζεστού νερού.

Αν πίνετε ζεστό νερό κατευθείαν από τη βρύση, μπορεί  να είναι επιβλαβές για την υγεία σας, εξαιτίας των σωληνώσεων. Εάν οι σωλήνες είναι παλιοί και σκουριασμένοι, οι πιθανότητες να εκτεθείτε σε σωματίδια μολύβδου είναι μεγαλύτερες, εφόσον αναμιχθούν με ζεστό νερό, σε σύγκριση με το κρύο. Άρα, καλό είναι αν θέλετε να πιείτε ζεστό νερό, να  χρησιμοποιήσετε έναν βραστήρα, αντί απευθείας από τη βρύση.

Μια άλλη πιθανή παρενέργεια της υπερβολικής κατανάλωσης ζεστού νερού, είναι ότι μπορεί να προκαλέσει μια ανισορροπία στη συγκέντρωση των υγρών του σώματος. Επίσης, σε ακραίες φυσικά περιπτώσεις, μπορεί να προκαλέσει διόγκωση των κυττάρων του εγκεφάλου, η οποία με τη σειρά της, θα μπορούσε να είναι επικίνδυνη για έναν άνθρωπο.

Επίσης, η κατανάλωση ζεστού νερού μπορεί πολύ εύκολα να ζεματίσει τη γλώσσα σας και την στοματική κοιλότητα. Επιπλέον, ενδέχεται να προκαλέσει φουσκάλες και έλκη στο στόμα, και μετά να μη μπορείτε να μασήσετε και να φάτε για λίγες μέρες. Ως εκ τούτου πάντα να ελέγχετε τη θερμοκρασία του νερού, πριν το πιείτε, ώστε να αποφύγετε τα εγκαύματα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο , το γυναικείο site με την υπογραφή της Τζένης Μπαλατσινού.

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Αόρατα Παράθυρα με 3 Μόνο Κινήσεις!

Μπορεί να σας έχουμε δώσει αρκετές λύσεις για το πώς να καθαρίζετε τα τζάμια σας αλλά τώρα είναι η ώρα να μάθετε τον σωστό τρόπο για να καθαρίζετε τα παράθυρά σας. Ξεκινήστε την καθαριότητα από τις γύρω επιφάνειες Πριν φτάσετε στο τζάμι ελέγξτε για τυχόν έντομα και ιστούς αράχνης και καθαρίστε τα προσεκτικά. Μπορείτε να τυλίξετε μια λεπτή πετσέτα γύρω από ένα κατσαβίδι για να φτάσετε και τις πιο δύσκολα προσβάσιμες επιφάνειες. Καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα Στη συνέχεια πάρτε την και περάστε όλο το παράθυρο προσεκτικά για να απομακρυνθούν σκόνες και χώματα. Αυτή η ολική καθαριότητα δεν είναι απαραίτητο να γίνεται κάθε φορά που καθαρίζετε τα τζάμια σας, αλλά μπορείτε να την κάνετε μια φορά τον χρόνο. Επιλέξτε μια συννεφιασμένη μέρα για να καθαρίσετε τα παράθυρά σας Προχωρήστε στο τζάμι Για να καθαρίσετε καλά το τζάμι σας ρίξτε σπρέι καθαρισμού και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα πανάκι που δεν αφήνει χνούδι. Καθαρίστε με οριζόντιες κινήσεις. Επαναλάβετε τη διαδικασία και στο εξωτερικό..

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
kontasas.gr
Ότι αφορά τον πολίτη