Τρόπος Ζωής

Rock & Roll Hall of Fame: Στην κλάση του 2022 οι Eminem, Duran Duran και πολλοί σημαντικοί καλλιτέχνες

Μια πληθώρα σημαντικών καλλιτεχνών της μουσικής περιλαμβάνεται στην κλάση του 2022 του Rock & Roll Hall of Fame, οι οποίοι θα λάβουν τη θέση τους στο πάνθεον της μουσικής βιομηχανίας, με τον προεδρεύοντα, Τζον Σάικς να δηλώνει ότι «ο καθένας είχε βαθύ αντίκτυπο στον ήχο της νεανικής κουλτούρας και βοήθησε να αλλάξει η πορεία του ροκ εν ρολ».

Οι καλλιτέχνες που θα εισαχθούν φέτος στο Rock & Roll Hall of Fame, είναι, ο Αμερικανός ράπερ Eminem, το βρετανικό ποπ συγκρότημα Duran Duran, η θρυλική τραγουδίστρια της κάντρι μουσικής, Ντόλι Πάρτον, o Αμερικανός τραγουδιστής-τραγουδοποιός της soul και R&B, Λάιονελ Ρίτσι, και η τραγουδίστρια της ποπ ροκ, Κάρλι Σάιμον.

Όλοι ήταν υποψήφιοι για πρώτη φορά και μαζί με τη Πατ Μπέναταρ και τον συνεργάτη της Νιλ Γκιράλντο και το synth – pop ντουέτο Eurythmics, αποτελούν την κλάση του 2022, καθώς ψηφίστηκαν από περισσότερους από 1.000 καλλιτέχνες, ιστορικούς και επαγγελματίες της μουσικής βιομηχανίας.

Η Πάρτον είχε δηλώσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως «αποσύρεται με σεβασμό» από τη διαδικασία, λέγοντας ότι δεν επιθυμούσε να αφαιρέσει ψήφους από τους υπόλοιπους υποψηφίους και ότι δεν δικαιούται την υποψηφιότητα επειδή είναι τραγουδίστρια της κάντρι.

Το Rock & Roll Hall of Fame Foundation απάντησε λέγοντας ότι τα ψηφοδέλτια είχαν ήδη σταλεί και εναπόκειται στους ψηφοφόρους να αποφασίσουν εάν θα εκλεγεί. Τελικά, η Ντόλι Πάρτον αποφάσισε να παραμείνει υποψήφια.

Οι θρύλοι της χέβι μέταλ Judas Priest και το ντουέτο τραγουδοποιών/παραγωγών Jimmy Jam & Terry Lewis εντάσσονται επίσης στο Rock & Roll Hall of Fame με το «βραβείο αριστείας στη μουσική». Οι Judas Priest είναι το δεύτερο συγκρότημα που λαμβάνει το βραβείο αριστείας στη μουσική. Το συγκρότημα E Street Band ήταν το πρώτο.

Η 37η τελετή εισαγωγής θα πραγματοποιηθεί στις 5 Νοεμβρίου στο Λος Άντζελες, στο Microsoft Theatre και θα προβληθεί αργότερα από τα HBO και HBO Max και θα μεταδοθεί ταυτόχρονα στο SiriusXM.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

To άρθρο Rock & Roll Hall of Fame: Στην κλάση του 2022 οι Eminem, Duran Duran και πολλοί σημαντικοί καλλιτέχνες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock