ΕνημέρωσηΟικονομία

Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια: Τίμησε τους Έλληνες αθλητές των Παραολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο

Τα μέλη της Ελληνικής αποστολής που συμμετείχαν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, κατακτώντας συνολικά 11 μετάλλια, βράβευσε ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, με αφορμή και την αναβάθμιση της χορηγικής του υποστήριξης προς την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή για τα επόμενα τρία χρόνια, ως Μέγας Χορηγός.

Κατά τη διάρκεια της τιμητικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με φυσική και διαδικτυακή συμμετοχή και σύμφωνα με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας της υγείας παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κα Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Γιώργος Μαυρωτάς, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ κ. Γιάννης Παπαθανασίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ κ. Ανδρέας Σιάμισιης καθώς και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Παρολυμπιακής Επιτροπής κ. Χρήστος Καλούδης.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, κ. Ιωάννης Παπαθανασίου, ο κ. Ανδρέας Σιάμισιης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Λευτέρης Αυγενάκης , η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κα. Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, κ. Γιώργος Μαυρωτάς, ο Πρόεδρος της Παραολυμπιακής Επιτροπής κ. Χρήστος Καλούδης και ο Σάκης Κωστάρης, εκπρόσωπος της Ε.Π.Ε.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock