Όμιλος ΟΤΕ: Τα πλάνα και οι εκτιμήσεις για το 2021


Με αρκετή δόση αισιοδοξίας για τη φετινή χρονιά εμφανίστηκε η διοίκηση του ομίλου ΟΤΕ κατά τη διάρκεια της χθεσινής τηλεδιάσκεψης με τους αναλυτές με αφορμή τα οικονομικά αποτελέσματα του α’ τριμήνου του 2021.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ ανέφερε ότι ο στόχος για το 2021 είναι να πάει καλύτερα από πέρσι με τα πλάνα να επικεντρώνονται στη βελτίωση των μεγεθών στην κινητή τηλεφωνία, την περαιτέρω ενίσχυση των υποδομών οπτικών ινών στη σταθερή, ενώ υπάρχουν αρκετές προσδοκίες όσον αφορά στα έργα πληροφορικής και επικοινωνιών δεδομένου κιόλας του Ταμείου Ανάκαμψης, ένα σημαντικό μέρος του οποίου αφορά τέτοιες δράσεις.

Στα πλάνα του ομίλου ΟΤΕ δεν αποκλείεται να περιληφθεί και η διεκδίκηση των δικαιωμάτων μετάδοσης των ποδοσφαιρικών αγώνων της Super League. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Τσαμάζ σημείωσε μεν ότι τα προηγούμενα χρόνια δεν είχε υπάρξει ενδιαφέρον, αλλά τώρα «είναι κάτι που το σκεφτόμαστε», σπεύδοντας πάντως να προσθέσει ότι υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη. «Αξιολογούμε την κατάσταση και θα δούμε πως θα εξελιχθεί» ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του κ. Τσαμάζ.Source link

realhosting
loading...

Απάντηση