Όσκαρ 2021: Δύο Έλληνες στις υποψηφιότητες για τα χρυσά αγαλματίδια

Ανάμεσα στις υποψηφιότητες για τα Όσκαρ 2021 είναι και δύο συμπατριώτες μας. Το «Mank» του Ντέιβιντ Φίντσερ προηγείται με 10 υποψηφιότητες.

Οι Έλληνες που θέτουν υποψηφιότητα στα Όσκαρ 2021 είναι ο Φαίδων Παπαμιχαήλ για τη διεύθυνση φωτογραφίας της «Δίκης των 7 του Σικάγου» του Ααρον Σόρκιν και ο Γιώργος Λαμπρινός για το μοντάζ του «The Father» του Φλόριαν Ζέλερ.

Εκτός του «Mank» του Ντέιβιντ Φίντσερ που προηγείται με 10 υποψηφιότητες, ακολουθούν το «Nomadland» της Κλόι Ζάο, το «Minari» του Λι Αϊζακ Τσανγκ, το «Sound of Metal» του Ντάριους Μόρντερ, το «The Father» του Φλόριαν Ζέλερ και η «Δίκη των 7 του Σικάγου» του Άαρον Σόρκιν, έκαστο από 6 υποψηφιότητες.

Click4more: Όσκαρ 2021: Όλες οι υποψηφιότητες για το χρυσό αγαλματάκι

Την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων της 93ης τελετής απονομής των Βραβείων Όσκαρ της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου έκανε το ζεύγος Πριγιάνκα Τσόπρα Τζόνας και Νικ Τζόνας.

Η όλη διαδικασία της ψηφοφορίας για τη διαμόρφωση της τελικής λίστας με τις υποψηφιότητες, διεξήχθη από τις 5 έως τις 9 Μαρτίου 2021 και η τελετή απονομής είναι προγραμματισμένη για τις 25 Απριλίου 2021.

To άρθρο Όσκαρ 2021: Δύο Έλληνες στις υποψηφιότητες για τα χρυσά αγαλματίδια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση