Τρόπος Ζωής

Όταν ο Μικ Τζάγκερ διέκοψε πρόβα των Rolling Stones για να δει «Downton Abbey»

Μεγάλος θαυμαστής του «Downton Abbey» φαίνεται πως είναι ο Μικ Τζάγκερ, σύμφωνα με την ηθοποιό Τζόαν Φρόγκατ, η οποία υποδύεται την Άννα Μπέιτς στην επιτυχημένη δραματική σειρά και ταινία εποχής «Downton Abbey».

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια στην εφημερίδα «The Observer» και σημείωσε πως: «Ο Μικ Τζάγκερ είναι μεγάλος θαυμαστής. Άκουσα ότι διέκοψε πρόβα των Rolling Stones για να πάνε να το δουν. Θα ήθελα να είναι αλήθεια» είπε η πρωταγωνίστρια της σειράς.

Η ηθοποιός θυμήθηκε επίσης τη συνάντησή της με την Κέιτ Μίντλετον όταν η δούκισσα του Κέιμπριτζ, σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ επισκέφτηκε τα πλατό.

«Ντρεπόμουν μπροστά στη δούκισσα του Κέιμπριτζ. Επισκέφτηκε τα γυρίσματα του “Downton Abbey” και μπήκε μέσα, ενώ εγώ και η Μισέλ Ντόκερι γυρίζαμε μια σκηνή στο υπνοδωμάτιο της λαίδη Μαίρη» ανέφερε.

«Εκείνη είπε: “Είναι πολύ περίεργο να είμαι στην κρεβατοκάμαρά σου”. Απάντησα: “Ναι, δεν καταφέρνουν να έρθουν πολλοί άνθρωποι στην κρεβατοκάμαρα της λαίδης Μαίρη”. Δεν το εννοούσα με διπλή έννοια, αλλά ορκίζομαι ότι είδα την πιο ανεπαίσθητη υποψία ενός χαμόγελου» πρόσθεσε η Φρόγκατ.

Η Τζόαν Φρόγκατ θα επιστρέψει ως Άννα Μπέιτς στην ταινία «Downton Abbey: A New Era» που αναμένεται στους κινηματογράφους στις 18 Μαρτίου 2022.

To άρθρο Όταν ο Μικ Τζάγκερ διέκοψε πρόβα των Rolling Stones για να δει «Downton Abbey» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock