ΕνημέρωσηΟικονομία

Άκτωρ: Αναλαμβάνει την κατασκευή της Αεροπορικής Βάσης της Λάρισας

Το νέο έργο κατασκευής και βελτιώσεων υποδομής της Αεροπορικής Βάσης στη Λάρισα, ύψους περίπου 20 εκατ. ευρώ από την Environmental Chemical Corporation αναμένεται να αναλάβει η Άκτωρ.

Συγκεκριμένα, το έργο αφορά στη βελτίωση των εγκαταστάσεων της Αεροπορικής βάσης της Λάρισας και το αντικείμενο του αποτελείται από την κατασκευή δύο υπόστεγων συντήρησης μεγάλης έκτασης (LAMs), ενός κτηρίου συντήρησης Αεροσκαφών, ενός κτηρίου εγκαταστάσεων, την επέκταση των διαδρόμων τροχοδρόμησης, την κατασκευή χώρου στάθμευσης αεροσκαφών και την κατασκευή θέσεων στάθμευσης οχημάτων.

Επίσης περιλαμβάνεται η ανακατασκευή των οδοστρωμάτων τμήματος των διαδρόμων τροχοδρόμησης, η κατασκευή βοηθητικού χώρου στάθμευσης αεροσκαφών και η εγκατάσταση εξοπλισμού. Η διάρκεια του έργου προβλέπεται 12 μήνες και αναμένεται να ολοκληρωθούν τον Νοέμβριο του 2022. Το έργο ανατέθηκε από το Αμερικανικό Υπουργείο Άμυνας (NAVFAC) στην Αμερικάνικη εταιρεία Environmental Chemical Corp. (ECC)

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock