Πολιτική

Άστο Θάνο, ΣΚΑΤΑ τάκανες. Κυνική ομολογία Πλεύρη μέσα στη Βουλή: «Όποιος είναι θετικός στον covid, αλλά πεθαίνει από άλλη αιτία, τον καταγράφουμε ως θάνατο covid»

Λίγοι πρόσεξαν και ελάχιστοι (μόνο στα social media) δημοσίευσαν τη χθεσινή βόμβα του Υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, ο οποίος σήμερα απειλεί με περισσό θράσος τους επί 5 μήνες σε αναστολή ανεμβολίαστους υγειονομικούς….

 

Απευθυνόμενος σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που άσκησαν κριτική για τα νούμερα της πανδημίας (θανάτους, διασωληνώσεις κλπ), ο κ. Πλεύρης προέβη σε μία από τις μεγαλύτερες παραδοχές που έχουμε ακούσει από τα χείλη κυβερνώντων ή “ειδικών” στα 2 χρόνια της κορωνοφρενίτιδας.

Πάρτε επί λέξει την παραδοχή του Υπουργού η οποία δεν πρέπει να ξεχαστεί, ιδίως όταν τελειώσει το “πανηγύρι” της πανδημίας και αρχίσουν να στήνονται έρευνες για τη διαχειρισή της: «Εμείς έχουμε επιλέξει και σωστά ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ αναφέρεται σε θάνατο που έχει συνοδό COVID, ΑΣΧΕΤΩΣ από ποιά αιτία είναι, να καταγράφεται ως ΘΑΝΑΤΟΣ COVID! Η Μ. Βρετανία αν πεθάνεις μετά τις 28 μέρες δεν καταγράφεται. Άλλες χώρες λένε “αν υπάρχει έμφραγμα, εγκεφαλικό και μαζί covid δεν καταγράφουμε”. Εμείς έχουμε την επιλογή ότι ακόμα και ασθενείς που σας πληροφορώ ένα 10% μπαίνει για άλλο λόγο (σ.σ. στα νοσοκομεία) επειδή διαγιγνώσκεται με covid και αυτός αν πεθάνει θα καταγραφεί ως covid».

 

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger