ΕνημέρωσηΠολιτική

Έβρος: Ελεύθεροι ο αστυνομικός και η γυναίκα που συνελήφθησαν στην Τουρκία

Προσωρινά ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές της Ανδριανούπολης ο αστυνομικός και η γυναίκα που τον συνόδευε, οι οποίοι συνελήφθησαν στην Τουρκία το απόγευμα της Δευτέρας (06/12).

Μοναδικός όρος που τέθηκε ήταν να παραμείνουν για 48ωρες στην Τουρκία προκειμένου να ολοκληρωθεί ο έλεγχος των κινητών τους τηλεφώνων.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η σύλληψη του Έλληνα Αστυνομικού- που ήταν εκτός υπηρεσίας- ενημερώθηκαν ο πρωθυπουργός, η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και το υπουργείο Εξωτερικών. Υπήρξε συντονισμένη δράση από την πλευρά της κυβέρνησης.

Στην περιοχή μετέβη με εντολή του υπουργού Τάκη Θεοδωρικάκου, ο Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας προκειμένου να συντονιστούν καλύτερα οι ενέργειες από πλευράς της Ελληνικής Αστυνομίας.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock