Τρόπος Ζωής

Έρικ Κλάπτον: Αρνητής και αντιεμβολιαστής

Αίσθηση προκαλεί η κίνηση του Έρικ Κλάπτον να βοηθήσει οικονομικά και πρακτικά συγκρότημα που έκανε περιοδείες σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο κατά των εμβολίων και των μέτρων προστασίας για τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με το Rolling Stone, ο άγγλος κιθαρίστας, τραγουδιστής και συνθέτης της ροκ, Έρικ Κλάπτον, δάνεισε παράλληλα στο συγκρότημα το βαν του, όταν το δικό τους χάλασε. Ο Κλάπτον έκανε δωρεά 1.000 αγγλικών λιρών στο βρετανικό συγκρότημα Jam For Freedom μέσω του GoFundMe, για να βοηθήσει στην αποπληρωμή προστίμου που προέκυψε μετά από «παραβίαση των κανονισμών προστασίας από την COVID-19» σε μια συναυλία τους.

Οι Jam For Freedom εμφανίζονται σε συναυλίες σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο τους τελευταίους μήνες με τραγούδια κατά των εμβολίων για την COVID – 19.

Το ιδρυτικό μέλος του Jam For Freedom, Κάμπελ ΜακΛάφλιν, 27 ετών, δήλωσε στο Rolling Stone ότι πίστευε ότι κάποιος του έκανε φάρσα, όταν είδε τα χρήματα να προέρχονται από τον Κλάπτον οπότε έστειλε email σε λογαριασμό που συνδεόταν με τη δωρεά. «Σκέφτηκα ότι αυτό θα μπορούσε να είναι ψεύτικο» είπε ο ΜακΛάφλιν όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα και αποκάλυψε ότι έλαβε στη συνέχεια κείμενο από τον τραγουδιστή.

Αργότερα συζήτησαν τηλεφωνικά και ο Κλάπτον φέρεται να συμφώνησε να δανείσει στους Jam For Freedom ένα βαν, ώστε να μπορούν να πηγαίνουν στις συναυλίες.

Σύμφωνα με τον ΜακΛάφλιν, ο Έρικ Κλάπτον έδωσε και χρήματα στο συγκρότημα για να αγοράσει το δικό του βαν. Ο 76χρονος τραγουδιστής έχει επανειλημμένα ταχθεί κατά των εμβολίων και των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό.

Τον περασμένο Δεκέμβριο συνεργάστηκε με τον Βαν Μόρισον για το τραγούδι κατά του lockdown «Stand and Deliver». Σημειώνεται πως τον Μάιο ο Έρικ Κλάπτον εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού και παρουσίασε παρενέργειες. Έκτοτε έχει αλλάξει στάση και τάσσεται κατά των εμβολίων…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock