Κόσμος

Έτσι κοροϊδεύουν τον κόσμο οι πολιτικοί!!! ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΒΙΝΤΕΑΡΑ!!!

Είναι απίστευτο πως ο κόσμος τους εμπιστεύεται, πόσο μάλλον όταν πρόκειται ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Ενώ ο Πρόεδρος Μπάιντεν είχε στήσει ολόκληρο σκηνικό Λευκού Οίκου δήθεν για να εμβολιαστεί, ακόμα ΄να βίντεο αποδεικνύει πως οι πολιτικοί ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ όχι μόνο σε σχέση με τα εμβόλια αλλά με οτιδήποτε έχει σχέση με πολιτική!

Συγκεκριμένα, η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις, σε ένα πρόσφατο βίντεο της NASA στο YouTube σχετικά με την εξερεύνηση του διαστήματος, προσέλαβε παιδιά-ηθοποιούς για να την συνοδεύσουν!

Στην αρχή οι θεατές νόμιζαν ότι τα παιδιά με τα οποία συνομιλούσε ήταν κανονικά.

Ωστόσο, σύμφωνα με την «Daily Mail», πρόκειται για ηθοποιούς επί πληρωμή που έκαναν οντισιόν στέλνοντας έναν μονόλογο και τρεις ερωτήσεις που θα έκαναν σε έναν παγκόσμιο ηγέτη.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ:

«Η αντιπρόεδρος βρέθηκε στο New Jersey, επισκεπτόμενη ένα κέντρο φροντίδας παιδιών και μετά σταμάτησε σ’ έναν φούρνο και είχε επίσης χρόνο να συμμετάσχει σε αυτό το μικρό βίντεο με αντικείμενο το διάστημα για παιδιά, το οποίο οι κριτικοί αποκαλούν εξευτελιστικό….»

Στο βίντεο η Καμάλα Χάρις δήθεν συμβουλεύει τα παιδιά-ηθοποιούς.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ:

 

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock