Υγεία & Διατροφή

Έτσι μάλλον θα ξέρουν αν έχεις κάνει το εμβόλιο!!! ΑΝ ΟΧΙ τότε «Δεν θα αγοράζεις, δεν θα πουλάς»!!! Ρεπορτάζ «ΒΟΜΒΑ», vid

Ο Λιακόπουλος τα είχε γράψει όλα και τώρα απλά συμβαίνουν!!!

 

Η DeAnna Lorriane είναι πολιτικός και συγγραφέας!

Σε συνέντευξή της σε τηλεοπτική εκπομπή εξηγεί την πατέντα του Bill Gates με τεχνολογία Blockchain, η οποία, όπως ισχυρίζεται, θα εντοπίζει την κατάσταση εμβολιασμού και θα απαγορεύει τις αγορές και τα ταξίδια σε ανεμβολίαστους!

Αναφέρεται μεταξύ άλλων στην εκπομπή:

 

«Απελπισμένοι άνθρωποι, που απλώς θέλουν να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή σ’ έναν κόσμο όπου έχουν έρθει τα πάνω κάτω, ίσως να σκεφτούν ακόμη και να παραποιήσουν τα έγγραφά τους σε περίπτωση που προκύψει η ανάγκη αν τους ζητηθεί από τα τάγματα εφόδου απόδειξη της εμβολιαστικής τους κατάστασης.

Αλλά τώρα μαθαίνουμε ότι όσοι από σας ξεφεύγετε απ’ τη Γκεστάπο με πλαστογραφία, μπορεί να ξεμείνατε από τύχη. Η DeAnna Lorriane είναι η συγγραφέας του κορυφαίου σε πωλήσεις βιβλίου “Παίρνοντας πίσω την Αμερική.

Έχει εντοπίσει ένα σύστημα!

DeAnna Lorriane : Σημαίνω συναγερμό γι’ αυτό το σύστημα εδώ και πάνω από έναν χρόνο τώρα, αλλά με αποκάλεσαν μια θεωρητικό της συνωμοσιολογίας.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας μόλις δημοσίευσε το καθοδηγητικό του έγγραφο για ένα ψηφιακό διαβατήριο εμβολιασμού, ένα ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού που βασίζεται σε αλυσίδα συστοιχιών. Επομένως, θα είναι συνδεδεμένο με αλυσίδα συστοιχιών (blockchain) και κρυπτονόμισμα!!!!! Και φυσικά αυτό χρηματοδοτείται από ποιον άλλον, απ’ το ίδρυμα Bill & Melinda Gates και απ’ το ίδρυμα Rockefeller….

Θα υπάρχει πρόβλημα αν προσπαθήσετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε και δεν λάβετε αυτό το σημάδι, αυτό το εμβόλιο.

Αυτό συμβαίνει στην πραγματικότητα επειδή άνθρωποι προσπαθούν να πλαστογραφήσουν το διαβατήριό τους καθώς, Θεός φυλάξοι, θέλουν στην πραγματικότητα να κρατήσουν τη δουλειά τους ή να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο χωρίς να κάνουν το εμβόλιο.

Αλλά αυτό δεν θα ‘ναι δυνατόν να συμβεί τώρα πια.

Θα διασφαλίσουν ότι είσαι συνδεδεμένος με την αλυσίδα συστοιχιών των χρημάτων σου και θα υπάρχει ένας κώδικας QR τον οποίο θα πρέπει να έχουν οι πάντες και βασικά ώστε να αγοράζουν, να πουλάνε κλπ.

Πώς λοιπόν αποκτάς την κατάστασή σου, τον κώδικα QR σου; Πρέπει να κάνεις το εμβόλιο… (σ.σ. ή ένα υπερεμβόλιο, το οποίο ετοιμάζουν – ΕΔΩ).

Κι αν απλώς τους πεις ότι έκανες το εμβόλιό σου, τότε θα σε ψάξουν στην βάση δεδομένων και θα δουν ότι δεν έχεις κάνει το εμβόλιο…

Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να ξεφύγεις απ’ αυτό, η ιατρική σου ελευθερία έχει ολοκληρωτικά χαθεί, δεν θα μπορείς να επιβιβαστείς σε αεροπλάνο, να κάνεις μια αγορά στο παντοπωλείο, να παραγγείλεις»!

 

Ο Λιακόπουλος τα έχει πει!!!

 

 

Ήρθε η ώρα. Ο κόσμος να ετοιμάζεται για το σφράγισμα (του Δ. Λιακόπουλου) – VIDEO

 

Λιακόπουλος: Όλα στη φόρα. Η πατέντα WO/2020/060606 της Microsoft. Διαβάστε το, διαδώστε το

 

Θέλει ο BILL GATES να κρυφτεί και η Λουσιφερ-άση δεν τον αφήνει

 

Δείτε τώρα να τα λένε και οι άλλοι, έστω και καταϊδρωμένοι:

 

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock