ΕνημέρωσηΟικονομία

Ακίνητα: Πού υπάρχουν ευκαιρίες για διαμερίσματα με ενοίκιο έως 500 ευρώ

Την ανηφόρα έχουν πάρει τα ενοίκια με αυξήσεις που ανάλογα την περιοχή φτάνουν κοντά στο 30% την τελευταία τριετία. Πλέον, η αναζήτηση νέας κατοικίας με ενοίκιο που να μπορεί να αντέξει ο μέσος οικογενειακός προϋπολογισμός αποτελεί πρόκληση για χιλιάδες οικογένειες.

Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ευκαιρίες και ανάλογα με τις υποχωρήσεις που είναι διατεθειμένος να κάνει κανείς, υπάρχει σημαντική προσφορά σε κατοικίες που να μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες μίας οικογένειας με ενοίκιο έως ή κοντά στα 500 ευρώ. Πάρκινγκ ή πιλοτή; Να είναι νεόδμητο, με τζάκι ή σε «καλή» περιοχή; Να είναι ανακαινισμένο, με καινούργια κουφώματα ή κοντά σε σταθμούς Μέσων Μαζικής Μεταφοράς; Αυτά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που αναζητούν οι περισσότεροι ενοικιαστές και, όπως είναι αναμενόμενο, ανεβάζουν τις τιμές των ενοικίων, όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του ο «Ελεύθερος Τύπος».

Ακτινογραφία

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock