ΕνημέρωσηΟικονομία

ΑΚΤΩΡ: Παρέδωσε στην κυκλοφορία ένα από τα σημαντικότερα έργα υποδομής της Ρουμανίας

Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα οδικά έργα της Ρουμανίας, το τμήμα 2 του αυτοκινητόδρομου Sebes – Turda, παρέδωσε στα τέλη Νοεμβρίου η ΑΚΤΩΡ, εταιρεία του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, στις αρμόδιες Αρχές της χώρας αυτής. 

Στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε τέλη Νοεμβρίου, ο Sorin Grindeanu, Υπουργός Μεταφορών της Ρουμανίας, ο Cristian Pistol, Γενικός Διευθυντής της Εθνικής Εταιρείας Υποδομών της χώρας και η Διοίκηση της ελληνικής κατασκευαστικής εταιρείας ΑΚΤΩΡ ανακοίνωσαν την έναρξη του Lot2 του αυτοκινητόδρομου Sebes – Turda, μήκους 24,5 χλμ., το οποίο ενώνει τις ομώνυμες περιοχές εξυπηρετώντας και συνδέοντας κατά αυτό τον τρόπο όλη την γεωγραφική απόσταση από την περιοχή του Sibiu έως το Cluj.

Με αφορμή τα εγκαίνια του αυτοκινητόδρομου, ενός έργου που αποτελεί ορόσημο για τις υποδομές της Ρουμανίας, ο Πρωθυπουργός της Ρουμανίας, Στρατηγός Nicolae Ciuca, συνεχάρη όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την ολοκλήρωση του έργου υπογραμμίζοντας ότι: «Η ανάπτυξη των οδικών υποδομών στη Ρουμανία αποτελεί βασική προτεραιότητα της Κυβέρνησης. Δημιουργεί μακροπρόθεσμα οφέλη και εξασφαλίζει τη διασύνδεση πολλών περιοχών με ποιότητα, ασφάλεια και μεγαλύτερη ταχύτητα. Συγχαίρω όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στην ολοκλήρωση του έργου και εύχομαι κάθε επιτυχία για τη συνέχεια.»

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger