ΕνημέρωσηΠολιτική

Αλέξης Χαρίτσης: Τα κυβερνητικά ημίμετρα βαθαίνουν την κρίση

«Αντί ο κ. Μητσοτάκης να κάνει αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση, οφείλει να εξαγγείλει ένα ουσιαστικό σχέδιο στήριξής της εργασίας, ειδικά τώρα που λήγουν οι αναστολές», δήλωσε την Πέμπτη ο Αλέξης Χαρίτσης.

«Επί ΣΥΡΙΖΑ και σε ασφυκτικές συνθήκες καταφέραμε να ρίξουμε την ανεργία κατά δέκα ποσοστιαίες μονάδες», συνέχισε ο τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Πειραιάς, Κανάλι 1»., αντιπαραβάλλοντας ότι «μόλις την Τρίτη ανακοινώθηκε ότι η χώρα μας είναι πρώτη πανευρωπαϊκά στην ανεργία στους νέους, με ποσοστό 39%, και αύξηση τα τελευταία δύο χρόνια».

«Τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση όχι μόνο δεν αντιμετωπίζουν αλλά βαθαίνουν την κρίση, ενώ οι παλινωδίες της και η έλλειψη σχεδίου επιτείνουν την ανασφάλεια και την αγωνία στην κοινωνία», υπογράμμισε ο και βουλευτής Μεσσηνίας, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «μέσα σε λιγότερο από μία ώρα ο υπουργός Οικονομικών διέψευσε τις αναγγελίες του κυβερνητικού εκπρόσωπου και του υπουργού Ανάπτυξης για μείωση του ΦΠΑ σε βασικά προϊόντα».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock