Τρόπος Ζωής

Νίκος Αποστολόπουλος: Πολλοί άντρες με ερωτεύτηκαν παράφορα

Το κενό που άφησε στη ζωή του ο θάνατος της συζύγου του, Μιραμπέλ, δεν έχει καλυφθεί. Ο Νίκος Αποστολόπουλος μίλησε για τη γυναίκα της ζωής του αλλά ξεκαθάρισε ότι το τι κάνει στην προσωπική του ζωή, δεν αφορά κανέναν. 

«Πολλοί άντρες με ερωτεύτηκαν παράφορα» λέει ο γνωστός σχεδιαστής μόδας αλλά, όπως ανέφερε σε συνέντευξή του στο Λοιπόν, δεν σκέφτεται να παντρευτεί ξανά. «Το δικό μου το κοινό με ακολουθούσε πάντα για τη μόδα» λέει ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Υμνείτε τον άνδρα μέσα από τα ρούχα και τα εσώρουχα σας, δηλώνετε ότι ο έρωτας δεν έχει φύλο, κι όμως υπήρξατε παντρεμένος για χρόνια με μια γυναίκα, τη Μιραμπέλ.

Ο άνθρωπος αυτός ήταν μοναδικός στη ζωή μου και το κενό δεν αναπληρώνεται. Μια πανέμορφη Γαλλίδα που την γνώρισα το 1979 και ήμασταν παντρεμένοι μέχρι το 2008, όταν μπήκε ανάμεσά μας ο θάνατος. Ακόμη και σήμερα την αισθάνομαι παντού τη Μιραμπέλ, επικοινωνώ και μιλάω μαζί της.

Δεν σκεφτήκατε ποτέ να ξαναπαντρευτείτε;

Όχι, όχι! Δεν μου δημιουργήθηκε ποτέ αυτή η επιθυμία ξανά.

Πολλοί διάσημοι πλέον αποκαλύπτουν την σεξουαλική τους ταυτότητα. Εσείς θα το κάνατε αυτό;

Τα εν οίκω μη εν δήμω! Δεν αφορά κανέναν τι κάνω στο κρεβάτι μου. Άλλωστε το δικό μου το κοινό με ακολουθούσε πάντα για τη μόδα. Για τα ρούχα μου, για τα κοστούμια μου. Δεν τους ενδιέφεραν ποτέ τα προσωπικά μου.

Υπήρξε ποτέ κάποιος άντρας που σας ερωτεύτηκε παράφορα;

Όχι μόνο ένας, πολλοί άντρες με ερωτεύτηκαν παράφορα.

To άρθρο Νίκος Αποστολόπουλος: Πολλοί άντρες με ερωτεύτηκαν παράφορα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock