Υγεία & Διατροφή

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΓΑΛΛΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΙΑΣ: “ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ” – ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΞΕΝΗ ΓΕΝΕΤΙΣΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ

Καθηγητής Λοιμωξιολογίας Christian Perronne *: Με κατηγόρησαν ότι είμαι αντιεμβολιαστής, ..ενώ διεύθυνα για χρόνια την εμβολιακή πολιτική της Γαλλίας. Κατ αρχήν για ν αναπτύξεις ένα εμβόλιο χρειάζεται τουλάχιστον 10 χρόνια. Αφού περάσουν 10 χρόνια τότε εμπορευματοποιείται διακινείται στην αγορά. Γενικά υπάρχει μια αναμονή 10 χρόνων εκ των υστέρων για να διασφαλίσουμε ότι δεν αναφέρθηκαν ενοχλητικές ανεπιθύμητες παρενέργειες σ’ εγκύους.

Dr Alexandra Henrion Caude Γενετίστρια Διευθύντρια του Ινστιτούτου Ερευνών SimplissimA ”η κόρη μου είχε την τελευταία της περίοδο στις 11-19 Μάη μετά πια τίποτα.” Η εμπειρία επί του πεδίου δείχνει καθαρά ότι υπάρχουν πολυάριθμες περιπτώσεις παράλυσης προσώπου, μυοκαρδίτιδες, περικαρδίτιδες στα πρόωρα επακόλουθα του εμβολιασμού, επιπλοκές καρδιοαγγειακές, εμφράγματα , εγκεφαλικά, πολυάριθμα κρούσματα φλεβικών θρομβώσεων και πνευμονικές εμβολές.

( σσ με βάση αυτά τα στοιχεία που είναι κοινός τόπος και αδιάσειστα και κοινής πλέον αποδοχής είναι αδιανόητο να μην μπορεί κάποιος να είναι σκεπτικιστής επί αυτών των σκευασμάτων να έχει τις επιφυλάξεις του που είναι και λογικές και θεμιτές και επιστημονικά τεκμηριωμένες και να στοχοποιείται με το χειρότερο δυνατό τρόπο με την ανοχή και την προτροπή όλων των θεσμών και των παράκεντρων. Απαγορεύεται η σκέψη, θέλουν μια μονολιθική μονοδιάστατη αλήθεια μόνο που αλήθεια είναι πάντα πολυφασματική πολύτροπη και πολυπρισματική. Είναι απαγόρευσης σκέψης από το Υπουργείο της Αλήθειας σαφή υπαγόρευση και επιβολή μιας μοναδικής σκέψης, προβληματικής και οπτικής!)

Mervyn Hoff Διοργανωτής της Πορείας της Hauts-de-France : Τ’ άτομα βλέπουν τον Covid19 παντού. Ξέχασαν ότι αυτοί πάντα αρρώσταιναν. 65% των θανάτων οφείλονται σε συννοσηρότητες και η μέση ηλικία των νεκρών είναι μεταξύ 80 και 85 ετών.Πρέπει να γνωρίζουμε ότι το προσδοκώμενο ζωής στη Γαλλία είναι 83 ετών.

Carlo Alberto Brusa δικηγόρος στο Παρίσι: Στην αρχή έλεγαν α, το εμβόλιο προστατεύει από τα πάντα. Είναι καταπληκτικό είναι μεγαλοφυές. Μετά είπαν προστατεύει ακόμα προστατεύει περισσότερο έπειτα είπαν πέφτει και μετά είπαν πρέπει να κάνουμε μια 2η δόση. Και μετά χρειάζεται πλήρης εμβολιασμός. Κι ένα σχέδιο κομπλέ που είναι ανολοκλήρωτο και χρήζει και 3η δόση και ίσως μια 4η και μια 5η. Αυτή είναι η αλήθεια. Είναι αυτή μια στρατηγική για την υγεία να παγιδεύεις τον κόσμο; Μπαίνει το pass που οργάνωσε ένα διαχωρισμό των πολιτών

Anny Diperey ηθοποιός: Το αίσχος που έγινε για υγειονομικούς δεν αναγνωρίζω την ανθρωπιστική αξία αυτής της Δημοκρατίας.

Άλλος Διοργανωτής: Η φλόγα της Αντίστασης δεν θα σβήσει…

Στη συγκέντρωση πορεία μίλησαν και άλλοι γιατροί. Παρόντες συγγενείς θυμάτων εμβολίων με κηδειόχαρτα κυρίως ατόμων νεαρής ηλικίας…

 

Ο Christian Perronne Καθηγητής Λοιμωξιολογίας διετέλεσε επί σειρά ετών επικεφαλής της γαλλικής πολιτικής για τα εμβόλια ,αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συμβουλευτικής Ομάδας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας…

Ο καθηγητής Perronne είναι επικεφαλής της ιατρικής υπηρεσίας στο νοσοκομείο Raymond Poincaré στο Garches, το πανεπιστημιακό νοσοκομείο των Βερσαλλιών-St Quentin κοντά στο Παρίσι μετά την απόλυση από το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο στο Παρίσι όπου εργαζόταν επικεφαλής του τμήματος λόγω της στάσης του κατά των γενετικών τροποιητών όπως ονομάζει τα σκευάσματα που διοχετεύουν στον κόσμο…

Ήταν επικεφαλής του τμήματος μολυσματικών και τροπικών ασθενειών του πανεπιστημίου από το 1994, αλλά απολύθηκε από τη θέση αυτή πριν από μερικούς μήνες. Είναι μέλος του παγκοσμίου φήμης γαλλικού βιοϊατρικού ερευνητικού κέντρου, του Institut Pasteur, από το οποίο αποφοίτησε σε βακτηριολογία και ιολογία και όπου ήταν αναπληρωτής διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αναφοράς για τη Φυματίωση και τα Μυκοβακτήρια μέχρι το 1998.

Έχει προεδρεύσει σε πολλές υγειονομικές επιτροπές υψηλού επιπέδου, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για τις Μεταδοτικές Ασθένειες και του Ανώτατου Συμβουλίου Δημόσιας Υγείας (HCSP), η οποία συμβουλεύει την κυβέρνηση για την πολιτική δημόσιας υγείας και την πολιτική εμβολιασμού.

Έχει γράψει επίσης την πολιτική εμβολίων της Γαλλίας για πολλά χρόνια, ενώ προεδρεύει της Εθνικής Ομάδας Διαβούλευσης για τα Εμβόλια, γνωστή και ως Τεχνική Επιτροπή Εμβολιασμών (CTV)..

Σε εθνικό επίπεδο στη Γαλλία, πρόεδρος του Κολλεγίου Λοιμωδών και Τροπικών Νοσημάτων (CMIT), της Ομοσπονδίας Λοιμωδών Νοσημάτων (FFI, που ίδρυσε), του Ανώτατου Συμβουλίου Δημόσιας Υγιεινής (CSHP) και του Εθνικού Οργανισμού για Ασφάλεια φαρμάκων και προϊόντων υγείας (ANSM, πρώην AFSSAPS), η οποία αξιολογεί τους κινδύνους για την υγεία των φαρμάκων και είναι ο μόνος γαλλικός ρυθμιστής βιοϊατρικής έρευνας. Μέχρι το 2013, ήταν μέλος του επιστημονικού συμβουλίου του Γαλλικού Ινστιτούτου Έρευνας για τη Μικροβιολογία και τις Λοιμώδεις Παθήσεις (IMMI / INSERM).

dimpenews.com

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock