Επικαιρότητα

Απογραφή 2021: Αρνητές «βλέπουν» προσπάθεια «φακελώματος» λόγω πανδημίας

Μετά τους αρνητές του κορωνοϊού και της πανδημίας, ένα άλλο κύμα φαίνεται πως διαμορφώνεται στη χώρα μας, το οποίο αυτή τη φορά αφορά την Απογραφή Πληθυσμού – Κατοικιών 2021, η οποία διενεργείται από την ΕΛΣΤΑΤ σε ολόκληρη τη χώρα. Μερίδα πολιτών αντιδρούν στην απογραφή που βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς πιστεύουν ότι εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες, συνδέοντάς τη με το εμβόλιο και την πανδημία. 

Ήδη 60.000 απογραφείς έχουν ξεκινήσει να μοιράζουν σε κάθε σπίτι τα σχετικά έγγραφα προκειμένου να γίνει η ηλεκτρονική διαδικασία. Ωστόσο, πολλοί πολίτες είναι δύσπιστοι και με δικαιολογίες, οι οποίες πολλές φορές είναι ευφάνταστες, προσπαθούν να αποφύγουν με κάθε τρόπο τη διαδικασία.

Μάλιστα, πολλοί απογραφείς καταγγέλλουν ότι έρχονται αντιμέτωποι με πολίτες, οι οποίοι είναι αγενείς απέναντί τους. Όπως εξηγεί μιλώντας στο Open, η απογραφέας Μαρία Γαμτζη, «φοβούνται το φακέλωμα, αλλά κυρίως για τον εμβολιασμό».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock