Τρόπος Ζωής

ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ! ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Ο ΜΥΣΟΡΙΞΙΑΣ ΠΟΡΝΟΑΡΒΥΛΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΩΝΕ ΣΕ ΧΑΣΑΠΟΤΑΒΕΡΝΑ – ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΡΝΟΝΤΑΗΔΕΣ ΠΟΥ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΟΥΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗ ΜΠΟΥΖΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΓΝΑΔΗ

Σοκ εξακολουθούν να προκαλούν οι αποκαλύψεις για το πρώην μέλος των «Ράδιο Αρβύλα», Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Μάλιστα, αίσθηση προκάλεσαν οι τελευταίες εξελίξεις, οι οποίες πλέον παίρνουν μορφή «χιονοστιβάδας» και που στοίχισαν και τη δεύτερη δουλειά του Παναγιωτόπουλου, απ’ όπου τον έδιωξαν.

Ετρωγε σε χασαποταβέρνα παρά την κατακραυγή

Και αυτό διότι, σύμφωνα με τον Alpha, την ώρα που οι χυδαίες πράξεις του Στάθη Παναγιωτόπουλου έχουν σηκώσει «θύελλα» αντιδράσεων στο πανελλήνιο, εκείνος έτρωγε σε ταβέρνα με τη σύζυγό του, στην Περαία Θεσσαλονίκης, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, με την εκπομπή Tlive μάλιστα να φέρνει στο φως της δημοσιότητας φωτογραφία που τους απαθανατίζει στην έξοδό τους.

Παντρεύτηκε κρυφά πριν 1,5 μήνα

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, το πρώην μέλος των «Ράδιο Αρβύλα» φαίνεται να παντρεύτηκε κρυφά πριν από ενάμιση μήνα με τη σύντροφό του, την 1η Νοεμβρίου, στην Αλόννησο.

Η σύντροφός του είναι αρκετά νεότερή του και δουλεύει στο καφέ-μπαρ που διατηρεί ο παρουσιαστής στο νησί. Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και δύο μάρτυρες, σε πολύ κλειστό κύκλο, ενώ την τελετή πραγματοποίησε ο δήμαρχος του νησιού.

Κατακεραυνώνει τον Παναγιωτόπουλο η πρώην σύντροφός του -«Δεν δέχομαι τη συγνώμη, δεν είναι ειλικρινής»

Η 30χρονη κοπέλα, που εξέθεσε ανεπανόρθωτα ο Παναγιωτόπουλος, με τη δημοσιοποίηση σεξουαλικού περιεχομένου χωρίς τη θέλησή της, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και μάλιστα αντέδρασε μετά τη… μισή συγνώμη του πρώην συντρόφου της.

Συγκεκριμένα, ξεκαθάρισε πως δεν δέχεται τη συγνώμη του, αφού όπως τόνισε δεν θεωρεί ότι είναι ειλικρινής.

«Δεν δέχομαι τη συγγνώμη του, δεν είναι ειλικρινής. Του έδωσα πολλές ευκαιρίες να προσπαθήσει να επανορθώσει και εκείνος ανέβασε κι άλλα βίντεο. Κάποια στιγμή μου μπήκαν σκέψεις για να δώσω τέλος στη ζωή μου. Δεν είναι μόνον η ντροπή που νιώθεις, αλλά και η προδοσία. Αυτό δεν μπορώ να το διαχειριστώ ακόμα και τώρα», δήλωσε η 30χρονη, μιλώντας στον Alpha.
Η 30χρονη είχε ενημερώσει τη σύζυγό του για τις πράξεις του

Εξίσου μεγάλη αίσθηση, μάλιστα, προκαλεί και η αποκάλυψη της 30χρονης ότι είχε ενημερώσει, πριν από καιρό, τη μετέπειτα σύζυγο του Στάθη Παναγιωτόπουλου σε τυχαία συνάντηση που είχαν οι τρεις τους, για το επικείμενο δικαστήριο.

«Σχετικά με την πληροφορία που είχατε και μου μεταφέρατε, οφείλω να επιβεβαιώσω ότι είχα ενημερώσει τη μέλλουσα γυναίκα του, σε μια τυχαία συνάντηση που είχαμε οι τρεις μας σχετικά με το επερχόμενο δικαστήριο και για όσα μου συνέβησαν, παρουσία και του ιδίου. Τότε δεν είχαν ακόμα παντρευτεί και θεώρησα σωστό να την ενημερώσω για να ξέρει. Εκείνος την πήρε και έφυγαν…», είπε η 30χρονη.

Η αντίδραση του υπουργείου Δικαιοσύνης μετά το σάλο -Μελετά να γίνει κακούργημα το εκδικητικό πορνό

Οι εξελίξεις δεν άφησαν το υπουργείο Δικαιοσύνης ασυγκίνητο, αφού τίθεται επί τάπητος το ζήτημα της ποινικής μεταχείρισης όσων καταδικάζονται για το αδίκημα της παράνομης διοχέτευσης – διακίνησης, μέσω διαδικτύου ή άλλου μέσου, ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων σε σχέση με την ερωτική ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Υπουργείο Δικαιοσύνης εξετάζει την αναβάθμιση του ποινικού χαρακτηρισμού της πράξης σε κακούργημα και κατ’ επέκταση την αύξηση της επαπειλούμενης ποινής.

Με βάσει τα ισχύοντα, το αδίκημα τιμωρείται ως πλημμέλημα με ανώτατη προβλεπόμενη ποινή τη φυλάκιση έως πέντε έτη. Εφόσον μετατραπεί σε κακούργημα, θα τιμωρείται κατ’ελάχιστον με κάθειρξη πέντε ετών.

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock