Τρόπος Ζωής

Η Ελένη Ροδά ξεσπά για τους «απατεώνες» που της «έφαγαν» όλα της τα λεφτά

«Έπεσα σε μεγάλους απατεώνες, ήταν 20 τετραγωνικά και τώρα είδα στα συμβόλαια 30.000 ευρώ», αποκαλύπτει η Ελένη Ροδά. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για το πώς την ξεγέλασαν σε αγορά ακινήτου στην Καλλιθέα.

Η Ελένη Ροδά φιλοξενήθηκε στο «Πρωίαν σε είδον» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά με τη λαϊκή τραγουδίστρια να μιλά για τους απατεώνες που έβαλαν στο μάτι τα χρήματα που είχε αποκτήσει από τη δουλειά της.

«Μου τα τρώνε, έπεσα σε μεγάλους απατεώνες. Φίλοι που είχαν μαγαζιά άλλα και ήταν και κατασκευαστές και έρχονταν κάθε βράδυ στο μαγαζί που ήμουν, μου έλεγαν αν έχω λεφτά. Είχα τότε 1,2 εκ. Μου είπανε ότι θα σου δώσω ένα καταπληκτικό γραφείο στην Καλλιθέα, όλον τον επάνω όροφο. Πήγα τα λεφτά ο βλάκας. Το είδα καταπληκτικό και υπέγραψα και το πήρα», είπε η Ελένη Ροδά.

«Μετά από ένα χρόνο ένας κύριος που είχε σχολές οδήγησης, μου είπε: ότι δεν ήρθατε μία ημέρα στο γραφείο, μένει ο τάδε. Λέω πώς μένει; Χτύπησα την πόρτα, βγήκε η μία κυρία και τη ρώτησα ποιανού είναι το γραφείο και μου είπε της κ. Παπαδοπούλου. Ξεραίνομαι.

Πήγα σε αυτόν που είχε τις σχολές και μου είπε ότι δεν είναι αυτό το δικό σας, αλλά είναι στον τέταρτο όροφο. Πήγα και είδα 20 τετραγωνικά. Τώρα είδα στα συμβόλαια 30.000 ευρώ. Μετά από χρόνια πέθανε και εγώ τώρα το πρόσεξα. Δεν τον πήγα στα δικαστήρια», πρόσθεσε η Ελένη Ροδά.

 

 

To άρθρο Η Ελένη Ροδά ξεσπά για τους «απατεώνες» που της «έφαγαν» όλα της τα λεφτά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock